Lancia Delta T-jet 1.4 oro benzines autókról vélemény, tapasztalat?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy Fiat utód, de mit érdemes tudni még? 10 éves 1,7m ért megéri?2021. júl. 18. 20:22
1/2 anonim válasza:
Ugyan arra a padlólemezre épült mint a 147-es Alfa vagy a Fiat Bravo 2 csak egy pár centit hozzá toldottak.
Az 1.4 T-jet motor egész jó, sőt a Multiair változathoz tartozó Multiair modul nem igazán szokott ezekben megpusztulni ahogy hallottam mint a Fiatokban. Kinézete elég egyedi, belül kényelmes.
Megéri-e? Biztos nem. A pénzt nem fogja hozni csak vinni. Amúgy megbízható autó, nincs vele több baj mint más típussal. El kell menni, meg kell nézni és ha megfelel az igényeidnek akkor vedd meg.
2/2 Redzso007 válasza:
Szia!Én most nézegetem őket,végül vettél?Lenne bármi infód,kérlek írj!Üdv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!