Szerintetek kevés az átlag embernek az elektromos autó hatótáv ?
50es
A telefon nem jó példa, mert az okostelefon a PC-t váltotta ki a házból, ami az egész íróasztalt elfoglalta, és nem lehetett mozdítani. Most meg a zsebünkben hordunk olyan számítógépeket, amivel mellesleg telefonálni is lehet.
Amúgy én is vennék nagyon szívesen pl VW ID3, baromi jó autó, vagy ma láttam egy IX3-as BMW-t, ami nagyszerű, mert pont olyan mint az X3as. A TDI mellé nagyon szívesen vennék ilyesmit, ha lenne zseton bőven. Tudom hogy minden új technikának idő kell, azt is, hogy 8 év múlva már lehet ID3at hozok németből, nem TDI Audit, mint a mostani. De jelen pillanatban első számú autónak még kompromisszumos egy elektromos. Ha van mellette belső égésű, akkor tökéletes. De a hátrányait nem lehet eltusolni.
48as voltam.
"Szerintetek kevés az átlag embernek az elektromos autó hatótáv ?"
Tapasztalatból mondom, édeskevés.
Teljesen felesleges éves futásteljesítményről statisztikákat nézegetni. Főleg hogy ez nem is egy nyesett átlag, benne vannak azok az autók is, amik nem gurulnak pár km-nél többet, meg azok is, amik évente 200 ezret mennek.
Inkább azt lenne érdemes vizsgálni, hogy mekkora távokat szoktak az autósok egyszerre utazni. Ha van havonta kettő 500 km-es utad, akkor évi 12 ezret mentél csak, mégsem jó számodra egy elektromos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!