Ha kitaláltam egy kickstarter projektet viszont nem tudom megvalósítani de baromi egyszerű lenne egy elektromosságban jártas embernek akkor kivel tervezgessen meg?
Figyelt kérdés
2016. nov. 6. 00:25
1/5 A kérdező kommentje:
*t
2016. nov. 6. 00:26
2/5 anonim válasza:
Egy csomó lehetőséged van, hogy egy munkát elvégeztess mással DE!
A legnagyobb veszély, hogy ha tényleg jó az ötleted, akkor az, aki megcsinálja neked, esetleg meg is tartja az ötleted.
Egyébként ha ennyire egyszerű, akkor valószínűleg valaki már meg is valósította :)
3/5 A kérdező kommentje:
Nem csinálta meg senki. Kerestem égen földön de az égvilágon sehol nem találtam igazából 2külön dolog létezik de ezeknek az ötvözete nem. Szükségem lett volna egy ilyenre szóval innen jött az ötlet:)
2016. nov. 6. 00:32
4/5 anonim válasza:
Alapjában véve kereshetsz egy céget ami megcsinálja neked (ez nagyon drága lenne), kereshetsz mondjuk egyetemek környékén valakit, vagy egy sima mérnököt, aki "fusiban" összedobja, vannak olyan weboldalak, ahol ilyen munkára kereshetsz embert, pl a freelancer.com.
A kérdés tényleg csak az, hogy hogyan biztosítod, hogy a zseniális ötletet már a feladat kiírásának pillanatában ne fújják meg.
5/5 A kérdező kommentje:
Hat igen levedetni nagyon drága lenne meg nem tudom hol tudnám elintézni.. de meg ha ellopnak az ötletem de ugyan úgy donatelnek attól nem járnék rosszabbul mert ha jó a dizájn és használható a termek akkor tőlem fognak vásárolni. (Természetesen egy komoly marketing politika után)
2016. nov. 6. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!