Aki tudja, hogy mi az a NerveGear, az gondolkodott már rajta, hogy hogy lehetne megvalósítani?
Én rengeteget gondolkodtam rajta, és eddig arra jutottam, hogy az agyból induló jelek kiolvasása egyszerűbb feladat, mint az érzékszerveinkből küldött jelek átírása, ill. felülírása. A kiolvasást esetleg eeg vagy ekg felhasználásával meg lehetne valósítani, vagy esetleg ilyenekkel: [link]
Olvastam már az OculusRift-ről, de nem tudom, hogy milyen valóságos képet ad vissza. Köszönöm az értelmes válaszokat.
Gondolom újabb "Hárem anime" jelölt elgondolkodása ez...
Az Oculus Rift közel sem tökéletes, sőt.. baromi sok helyen vérzik az a cucc, nagyon sokat kell még fejlődnie. Ehhez mérten gondolat irányította sisak van már, a WoW-hoz használtak is ilyet, a gond annyi hogy nagyon lassú, körülbelül annyira hogy egy 3-4 ezres latency-vel ér fel, játszani lehet vele, de amúgy komolyabban contentelni képtelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!