Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha muszáj az autó, de már...

Ha muszáj az autó, de már megutáltam az egészet?

Figyelt kérdés

Többen járunk be családból dolgozni vele, de most lesz ráköltve több százezer forint, karosszéria, motor, váltó...

Másikat venni lehetne de az is több százezer kiadás, utána is állandó baja lehet, meg a rozsda...

Nagyon csömöröm van már tőle. Milyet lenne érdemes választani amivel nem csalódnék? Suzukit NEM! SX4 alá nem adnám, de azok meg millió fölött vannak, km meg bennük félmillió...

2021. júl. 3. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyszerűbb ezt rendberakni? Most miért jobbaz ha veszel egy másikat és arra költesz többszázezret?

"Sx4 alá nem adnám" akkor vegyél sx4-t "de azok meg millió fölött vannak" ha ez drága, akkor mégiscsak muszáj leszel lejjeb adni az igényekből🤷‍♂️

Egyébként milyen választ vársz, ha ba$zol odaírni hogy mennyit szánsz rá?

2021. júl. 3. 10:30
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Bírom az ilyeneket. Hisztiznek valami kotvány roncs miatt. Ki vannak akadva a fenntartási költségeket, pedig egy autóra folyamatosan költeni kell, vagy félretenni amit nem költöttél rá, mert egyszer csak egyben fogja kérni az összeget. Ugyanakkor a logikus választási lehetőséget egyből kizárják, csak azért mert Suzuki. Az ilyen meg is érdemli, hogy valami lefingott betegágyba borítsa minden pénzét, mert Suzukiba nem tenné be a kényes valagát. Csak SX4-be, az meg drága...
2021. júl. 3. 10:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Én meg bírom hogy a köztudatban csak Swift létezik mert valamikor beégett a köztudatba hogy csak az az olcsó autózás szinonimája...

nem mindenkinek van több milliós tartaléka bevétele hogy csak úgy vegyen egy jobbat újabbat... 180 ezres fizetésből nehéz alakítani bármit is... de bejárni meg ne kell, és nem csak nekem. A család többi tagja más kasszán van.

2021. júl. 3. 10:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy Peugeot 106-os is elég olcsó kis autó, de nagyon ki van kopva az utakról. Vagy pl. a bakancs Micra. Ezzel szemben a Swift közel 30 éve még mindig szép számmal jelen van az utakon. Talán ezért is jelent egyet az olcsó autózással, mert olcsó és annyi van belőle mint a szemét még mindig és egy kis műszaki érzékkel otthon is el lehet végezni egy csomó javítást rajta mint anno a Trabanton.

Sok km nem tudom miért baj. Inkább legyen benne sok, de karbantartott, mint egy kevés km-es elhanyagolt autó.

Nem tudom milyen a mostani autód és milyenre lenne pénzed, de ha jobbat úgy se tudnál venni mint a mostani akkor tényleg érdemesebb a mostani rákölteni. Annak legalább ismered az előéletét.

2021. júl. 3. 11:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Marad akkor a mostani...
2021. júl. 3. 11:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez hülye a suzuki a legjobb autó. Ja hogy 100 000 ként volt olaj csere és bsztak alváz védőzni most meg megy a hiszit hogy milyen kegyetlen a sors mert költeni kell az autóra. Nem ismerem a sztorit de sejtésem szerint pont az volt amit írtam. Szóval tessék foglalkozni a Suzukival és akkor sokkal tovább megy mint a többi márka.
2021. júl. 5. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!