Milyen autót vennétek max. 4,5 millió forintból?
Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok. Nézegettem már elég sok modellt. Hosszabb távú utakat tennék meg vele általában, napi 100 km-t autópályán. Az első 3 évben alig használnám, csak havi 1-2 alkalommal. Legjobban az SUV, vagy a Crossover kivitel tetszene, esetleg szedán, 2010-es évjárattól.2021. júl. 2. 21:28
1/20 anonim válasza:
Mitsubishi ASX-et vennék, ennyiből már jó példányt ki lehet fogni.
2/20 anonim válasza:
Vennék egy zsír új Renault Clio alap modellt.
5/20 anonim válasza:
Autópályára semmiképp sem lesz jó a SUV/Crossover forma. Nem áramvonalas, ezért rosszabba a fogyasztása és zajosabb is lesz.
6/20 anonim válasza:
Én az ASX-szel simán eljártam 7,5 literes fogyasztással 130-as tempónál, ilyen kis távoknál értelmetlen emiatt lemondani egy SUV nyújtotta előnyökről.
8/20 anonim válasza:
Mik ezek az előnyök amúgy? Erre külön kíváncsi lennék, mert eddig azon kívül, hogy magas, senki nem tudott rendes érveket felhozni.
9/20 anonim válasza:
Most akkor sokat használnád vagy nem?
10/20 anonim válasza:
#8-as, menjél kötekedni máshová! Már itt is rengeteg kérdésnél leírték az előnyeit, olvasgasd vissza, kóstolgass mást. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!