Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennétek max....

Milyen autót vennétek max. 4,5 millió forintból?

Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok. Nézegettem már elég sok modellt. Hosszabb távú utakat tennék meg vele általában, napi 100 km-t autópályán. Az első 3 évben alig használnám, csak havi 1-2 alkalommal. Legjobban az SUV, vagy a Crossover kivitel tetszene, esetleg szedán, 2010-es évjárattól.

2021. júl. 2. 21:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
2-3 évig nem használnám, csak havi 1-2 szer. Utána naponta.
2021. júl. 3. 19:03
 12/20 anonim ***** válasza:
50%

Na, erről beszélek, az ilyen agyhalottak szeretik a SUV-ot, de érvet nem tudnak mondani azon kívül, hogy magas.

2021. júl. 4. 00:59
 13/20 anonim ***** válasza:
34%

#12-es, te pedig továbbra is csak kötekedni tudsz, éhezik az agyrágóbogarad. :-)

Vannak előnyök, amelyek egy autó magas építéséből fakadnak, tudtad, kedves kötekedő barátom?

Tudtad, hogy sok embernek fizikai problémák miatt sokkal könnyebb beszállni egy magasabb építésű autóba, kedves kötekedő barátom?

Tudtad, hogy pl. laza földutakon sokkal előnyösebb egy 18-20cm hasmagasságú autóval bedöcögni, mint egy 12-14cm-esell, kedves kötekedő barátom?

Csak neked sem kellene agyhalottnak lenned, hogy ezeket az előnyöket ELFOGADD! Nem arra van szükség, hogy értékeld (neked nincs rá igényed, megértem), csak ELFOGADD, kedves kötekedő barátom.

Egy nagyon régi hozzászólásomban még Cw értékeket is összegyűjtöttem, SUV vs. "normál" (pl. Clio vs. Captur, Mazda2 vs. CX3) és nagy százalékban nem voltak rosszabbak a Cw értékek, kedves kötekedő barátom.

Nem baj, nemsokára nyitnak a kocsmák, mars vissza egy korsó sör mellé a kocsmába köpködni a haverokkal a SUV-okra (ha már erre nem telik neked, egy pár korsó sörre még talán futja), kedves kötekedő barátom.

2021. júl. 4. 07:05
 14/20 anonim ***** válasza:

Igen, a stílusodból látszik, hogy egy agyhalott senki vagy. De nem baj, az ilyen beképzelt büdösbogaraknak is van hely ennyi ember között ne aggódj. Abban meg nyugodt lehetsz, hogy soha életedben nem fogsz annyi járművet vezetni, mint én, de nem is leszel sose azon az értelmi szinten se. De majd egyszer talán megtanulsz kulturáltan is válaszolni egy kérdésre. Addig is szép napot agyhalott csíra :D

2021. júl. 4. 09:34
 15/20 anonim ***** válasza:
55%

#13-as, te egy mekkora paraszt vagy! :-)

Te kezdted a kötekedést az agyhalott dumáddal, szóval amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten. Ezek után belekötni más stílusába, szerintem nem engem minősít...

Lehet farokméregetésbe belemenni, de bőven túl vagyok én is 100 féle vezetett járművön, mindenféle kategóriában. Talán emiatt sem vagyok annyira szűklátókörű, mint te, el tudom fogadni, hogy igenis lehet létjogosultsága egy SUV-nak. Neked meg láthatóan ez gyomorgörcsöt okoz. :-) Beképzelt, pökhendi hozzászólásért cserébe ne várj mást!

Mellesleg: egy csíra még növésben, fejlődésben van, köszönöm megjegyzésed, ellenben velem te már csak egy elkorhadt gyökér vagy. :-)

2021. júl. 4. 09:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Bocs, nem a 13-as a nagy paraszt, hanem a 14-es! :-)))
2021. júl. 4. 09:46
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Hagyjuk már azt, hogy ki mit kezdett. Feltettem egy egyszerű kérdést, hogy mi a fene értelme van egy SUV-nak? Te csak egy agyhalott beképzelt majom vagy, aki semmi érvet nem tud felhozni a harmadik válaszig? Mivan, eaddig kellett utánanézni neten? Bár, ezekből az érvekből is csak egy van, amivel énis egyetértek, hogy egy öregebb embernek, vagy egy egészségügyi problémával küzdőnek könnyebb a beszállás, de ennyi. A földutas rész baromság, ahol elakadnak a személyautók elakad a SUV-ok nagy része is. A Clios összehasonlítás meg annyira röhejes, milliókkal drágább autók értékeit hasonlítgatod össze. Mint a debilek, akik a Credot a Lion's Citykkel hasonlítgajtják, vagy a Scaniat az Ivecoval :D

Úgyhogy viheted a stílusod haza a anyucihoz, ő biztos elviseli az ellését :)

2021. júl. 4. 09:49
 18/20 anonim ***** válasza:

17-es, el is olvastad a válaszokat? Ott vannak leírva érvek. Ehelyett semmi más reakció nem érkezett, csak személyeskedés, ismételten.

Clio-Captur szerinted nem összehasonlítható kategória? :-) Úgy látom, komoly hiányosságaid vannak!

Anyámnak majd elmesélem a temetőben, hogy van egy ismeretlen tisztelője, köszönöm az ő nevében is! (ha már sikerült megint belevinned egy kis személyeskedést)

2021. júl. 4. 09:57
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

De melyik érvek? Leírtam előbb is, hogy az okés, hogy könnyebb a beszállás, ez tény, de ezen kívül? Annyival nem ülsz magasabban, hogy kiláss a forgalom nagy része felett, főleg manapság, amikor a C-k annyi furgonnal jáják az utat, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. A földutas mint írtam, echte baromság, ahol nem megy el a személyautó, ott a SUV sem. Az meg, hogy mennyire pattog, inkább a stabilizátorokon múlik, legalábbis, egy komolyabb Merci vagy már egy komolyabb Passat is simán kényelmesebb, mint az átlag SUV-ok. Persze, egy 40 milliós SUV más kategória, de azt meg nem is arra találták ki, hogy közepes értékeket hozzon.

És jah a Clio meg a Captur nem egy pálya, ez az árukon megis látszik. Ne hasonlítgassunk már 2 olyan autót, amiknek az alapára között majd 2 millió van. Természetes, hogy annyi pénzért többet várok, minden téren, ezért nem az olcsóbbat veszem.

És látod, itt van kettőnk között a különbség, hogy én meghallgatom a másik érveit, és alapvetően nem érdekel, hogy a végén milyet fog venni, míg te a tipik proli szar Magyar vagy, aki egyből nekiáll pökhendiskedni. Úgyhogy leszarom, hogy tetszi-e a személyesekedés vagy sem, simán válaszolni kellett volna normális stílusban. De gondolom ezt az anonim alkeszek között sosem tanították. Szimplán annyi érdekelt volna, hogy mi a bánatért érdemesebbszerinted SUV-ot venni, mondjuk egy kombi helyett, de sajnos az értelmi szinted miatt nem sikerült a válaszadás. Nem baj, majd talán egyszer lesz ott több bit is a 2-nél.

2021. júl. 4. 10:04
 20/20 anonim ***** válasza:

Szóval a Clio meg a Captur, amelyik gyakorlatilag megegyeznek műszaki paramétereikben, szerinted azért nem összehasonlítható, mert az egyik 2 millióval drágább? :-) Ez tényleg komoly érvelés, kár, hogy eltérsz a lényegtől. Drágább, mert felszereltebb, de sebaj. Cw tényezőkben szinte semmi különbség, és igen, MAGASABBAN ülsz, jobban áttekinthetőbb a forgalom. Ja, szerinted ez sem igaz, mert a környékeden sok "C" jár furgonnal. :-) Sajnálom, hogy ennyire szar helyen laksz, tényleg. De neked ezek szerint ez jutott.

Ez már 3 érv is volt, ha jól számoltam, de hiába állítod, hogy meghallod a másik érveid, igazából le sem szarod, csak személyeskedsz továbbra is, de én vagyok a proli, mi? :-) Most szépen belekavarod a kombikat is, gyerünk, erőlködj még tovább, menni fog ez neked jobban is, csak be ne szarj nagy igyekezetedben. :-) Üdv egy 3 bitestől!

2021. júl. 4. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!