Milyen autót vennétek 600. 000 Forintból első autónak?
3-asra ne halgass.
" ezekben nem sok minden romolhat el és azok..."
mikor még csóróbb voltam vettem használt autót. 6 évest sima benzinest. A két rendszám között szinte minden elromlott. Azután vettem újat az is francia volt. Ott dettó. 30.000 kilométer után szétesett. Azóta csak japán.
#5, érdekes, nekem több éve van francia autóm rengeteg km-rel, és nem romlik el.
Mit nem csinálsz jól?
“ Első autónak egy egyszerű szívóbenzinest, bőven van választék belőlük. Nagyon mellélőni nem tudsz, ha átnézeted szerelővel, mert ezekben nem sok minden romolhat el és azok is egy kis karbantartással megelőzhetők vagy olcsón javíthatók.”
Bárcsak így lenne :) apám Toyotája elkezdte enni az olajat, de ilyen pár száz km alatt elment 2-3 liter. Motort persze senki nem tud hozzá adni mert senkinek nincs, azt nem ér az autó 5 kilót
Azt sem drága orvosolni mert ált. vagy a dugattyúnál vagy a szelepeknél tolja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!