Első autó megközelítőleg 400 ezer forintból?
Mennyi pénzed lesz a későbbi fenntartásra? Az autót nem megvenni hanem fenntartani művészet. Minél többet tudsz rá költeni, annál inkább választhatsz vezetési élmény alapján.
Nekem a német vonal nem igazán jött be, így a japókra voksolnék. A Galant (8gen, ez kicsit több mint 400 még), Primera (P11), Accord trióból választottam, ezek amik az én elvárásaimnak 100%ig megfelelnek. Ha van ami tetszik neked akkor a Toyota is nagyon jó választás (Avensis, Corolla).
Akkor legyen az enyem az olasz vonal!
A punto jo megoldas lehet,de inkabb a 2-es puntokat nezzed 1999-től!Mondjuk 400-ert nem a legszebbeket adjak belőle de nagysagrendekkel jobb mint az 1-es szeria!1.2 16V 80Le tokeletes kompromisszum a kis fogyasztas meg a viszonylag dinamikus haladas kapcsan!
A bravot semmi keppen sem ajanlanam!Mikor annak idejen kiadtak mar akkor nagyon nyűgös konstrukcio volt,lassan 20 evesen meg mar minden baja van!
400 ezerért a te igényeidnek a legjobban megfelelő auto...
2002 ig gyártották az 1.3 16 szelepes suzuki swiftet.
Van belőle 3-5 4 ajtós
Klimával két légzsákkal, elektromos tükrökkel simán kapsz ilyen autót jó állapotban.
És ha sikerül egy nem elhanyagoltat venned akkor a fentartási költségek is barátiak lesznek.
Esetleg még tudom neked ajánlani az 1.6 16V suzuki swift sedant. Klimával meg minden extrával jó állapotút lehet venni a te keretedből.
És az az autó még megy is.
Keveset foogyaszt, üzembiztos jó kis autó
(Nekem kb 10 éve ilyen autóm van)
Sokba kerülő meghibásodás esélye szinte nulla ha a minimális karbantartások megvanna.
Az általad emlitett autók közül az opel tigra-t nem ajánlom, rossz konstrukció gyakorlatilag a kutyának sem kell.
Egyébként sokan mondják hogy az opel megbizható, olcsón fenn tartható autó, de ez azért nem biztos hogy így van.
Volt opelom, utáltam mert 2-3 havonta kellett szervízbe vinni(mindíg volt vele valami baj).
Ugyhogy ha az alacson fenntartási költségek a legfontosabb kritérium akkor suzukit vegyél.
Esetleg egy régebbi koreai vagy japán autó is szóba jöhet, de azok általában drágábbak, így a suzukit javaslom első autónak mindenképp!
Ennyiből Mazda 323F vagy Honda Civic 1.4/1.5 Eco Vtec
Akadhat még Mazda MX3/MX6,Honda CRX,Toyota Corolla,Mitsu Galant
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!