Első autó megközelítőleg 400 ezer forintból?
Na itt az a fő kérdés mi az amit te vagy, ingyen családtag meg tud javítani. + olcsó alkatrész.
Én három ilyet nyűttem el, de csak műszaki lejártáig. Pedig azokban minden házilag volt javítva, és nem is rosszul.
Azért ez a veszőfutás, meg mit kapsz ennyiért - akkor meg - ami még megy, és bevállalod kérdése. Sokkal inkább, mint sem előre gondolkodás, mi is legyen.
"7-es válaszban leirt ignis mindent visz"
Ugyan már,csak viszonyítás kérdése.Egy 30 éves Favorithoz vagy egy 1,6 szívódé-hez képes tényleg jól megy. :-)
Amit nem értek az,hogy mit keres a 400e árketegóriában mint ajánlás...
Jobbakat írtam a 9-es válaszban a Swift-nél.
Azok is ugyanolyan megbízhatóak,és az alkatrészáraik se nagyon drágábbak.
Volt Suzukin-k 16 évig,de soha nem ért a közelébe egyetlen másik japán autónknak se.
Van 16 szelepes és 8 szelepes 1.3 as swift
Én azért a 16 szelepest vagy az 1.6 sedant ajánlottam mert a fiatalok azért szeretik ha megy is picit az autó.
a 16 szelepes 84 ló a 8 szelepes 68 ha jól rémlik
Az 1.6 os 93 ló és 900 kiló én azt választanám a helyedben.
300-400 között már kapsz egy megkímélt jó állapotút, a lényeg hogy az alja ne rohadjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!