Tudom lerágott csont, de első autónak milyet vegyek 250-400ezer forintból (bővebben)?
Nem vagyok nagy szakértő és nem is tudom mit kell figyelni a hirdetésben ezért olyan autót kellene vennem amivel annyira nem faragok rá.kereskedésből nem akarok mert sokat tesznek rá inkább magánszemélytől
Opel astra f
suzuki swift
egyéb ötletek ami olcsó,és nem hagy ott az út közepén keveset fogyaszt?német japán francia jöhet minden ötlet és segítség köszönöm
ha nem kell komfort, akkor swift az ideális jelölt erre
F Astrával az a gond hogy borzalmasan rozsdásodó volt, de 300 fölött már található (még) nem rozsdás
mondanám még a régebbi Daihatsukat, Charade, Applause, amik szintén kicsit rohadósak, s nincs bennük sok anyag, de halhatatlanok (de amennyiben még is lehal benne valami, drágább lehet a pótalkatrész)
ilyen árkategóriában talál bevállalható lehet mondjuk egy régebbi Accord is (bár az ink 300 fölött), de annak lesz 1-2 hibája (működni működni fog, az tuti), s nem eszik keveset
talán még a régebbi Citroenek, Peugeotok lehetnek jó választás, amiben még kevesebb az elektronika is, Saxxo, 205, 305, 306 s társai
és ennyiért egy Nissas Sunny is beakadhat, ami szintén jó szerkezet, bár ritkább
vagy ha ezek se, akkor régebbi VW-ket is megnézhetsz, azokkal se szokott nagy baj lenni, persze ne túl olcsón
Wolfsvagenekből a polo az lehet jó opció?
a jobb autok pest környékén vannak de ha adásvételivel megveszem kitudja hazatudok-e menni vele normálisan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!