Forgalmi vizsgán a vizsgabiztosnak kell javítási lehetőséget adnia a parkolásnál?
kötelező lehetőséget adni javításra, de ha jól emlékszem akkor van egy minimum határ aminél ha közelebb mész akkor megbuksz mert "nekimentél" a másik kocsinak
nekem az oktatóm valami ilyesmi dolgot mondott és ha túl közel mentem újra kellett kezdeni a parkolást
Javítani szabad, de azt saját magadnak kell kezdeményezni. Tehát ha elsőre látod, hogy nem jól állsz, akkor nyugodtan javíthatsz. Minderre addig van lehetőséged, amíg:
1. Be nem húztam a kézi féket. Ez a manőver befejezését jelzi, ha behúztad és nem állsz jól, akkor bukó.
2. Veszélyes helyzetet nem teremtesz. Ha túl közel mész egy autóhoz anélkül, hogy ezt magadtól ne korrigálnád időben, akkor szintén bukó.
Az ajtónyitásnyi távolságot parkolásnál is tartani kell.
A korrekciós lehetőség olyanokra van, hogy mondjuk 5 centivel később fordítottad el a kormány, és érzékeled, hogy kevés lesz a hely.
A kiindulási ponthoz visszatéréssel nem lehet korrigálni vizsgán, az is bukta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!