Dacia Spring vélemények? Szerintem ez az autó jelenelg ár-érték bajnok!
Figyelt kérdés
Ez az autó pont olyan, mint amire az emberek kb 3/4 részének szüksége van.
Van egy kicsi 45 lóerős, de nyomatékos villanymotorja, aminek következménye hogy borzasztó keveset eszik, benzin fogyaszásra átszámítva 100 kilóméteren 0,7 decit !! Ez az autó ténylegesen tudja hozni az "előírt" hatótávot. Szerintem jól néz ki. Könnyű vezetni, parkolni vele. Iszonyú gyors a car play ami benne van.
Városban teljesen jól el lehet vele lenni, 0-70ig kifejezetten jól megy.
Szeritnem 4,5 millió körül best buy.
2021. máj. 25. 06:48
51/54 anonim válasza:
Azért át sem kéne esni a túloldalra, hogy tulajdonképpen ez az autó kifejezetten jól megy, és valójában a fapadosság egy előny mert semmi nem romlik el.
52/54 Beviz Elek válasza:
Nem kifejezetten jól megy, hanem elég amire kell. Nem előny a fapadosság, hanem kompromisszumot kell kötni ha olcsót akarsz. Ha lenne rá annyim akkor a Model Y-t rendelném elő, de nem kapálózok erőn felül hanem olcsóbbat keresek. Ez teljesíti amit kell, olcsó, szuper kis gép!
53/54 Beviz Elek válasza:
Milyen jó hogy készült egy ilyen teszt: [link]
54/54 anonim válasza:
Például nekem tökéletes ez a kocsi: nem azért kell, mert villogni akarok a szomszédoknak, hogy nekem futja újra is (nevetséges is lenne, a teremgarázsunkban 20-30 millás kocsik állnak), hanem pont azért, mert nem érdekel, hogy milyen kocsim van, azon kívül, hogy ha egy mód van rá, legyen elektromos. Arra tökéletes, hogy az ovi-munkahely-bevásárlást megoldjam vele és gyakorlatilag ingyenes a fenntartása. Lehetne drágább elektromos kocsim is, de nekem nem éri meg többet költeni erre. Ha meg vidékre megyünk családlátogatásra, akkor meg nyilván nem ezzel megyünk, hanem a férjem (benzines) autójával. Ezt csak példaként írtam, mert én egy elég széles célközönség része vagyok valószínűleg (tehát akik többedik, szaladgálós autónak veszik a családban). Nyilván nem annak való, aki napi szinten települések között ingázik a gyorsforgalmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!