Dacia modellek, ès motorokról vèlemènyetek, tapasztalataitokra lennèk kíváncsi?
Èn jövőre vennèk daciat (2019 ben) ha lenne tapasztalata valakinek a motorokról (főleg autópályás utak terèn) azokra kíváncsi lennèk, mert külföldre való utazásokhoz kellene nekem az autó ezèrt èrdekelne hogy hogyan megy a pályán a kis benzinmotor..
Fèlreèrtèsek elkerülèse vègett, engem nem izgat a gumi füstölès ès az autoversenyzès.. Èn 120-140 es tempóval mennèk ki pályán ausztriába dolgozni vele (jelenleg 1,4 16V Cordobával járok)
Azèrt van szüksègem új autóra mert fotos számomra hogy 0km es legyen az autó.. (Ezèrt nem veszek rizikós használtat XXX km-rel) tehát számomra fontosabb a megbízhatóság mint a csillogás jelenleg.. Olvastam már sokat róla tisztában vagyok vele hogy kicsi olcso ès vacak az anyag ès össze tètele, bele tudnèk nyugodni mèg kb 5 èvig hogy ocska kocsiba tegyem a fenekem, majd veszek utána kènyelmes luxusautot ha haza jöttem ès nem autokázok èvi kb 15.000 km t.
Tehát lènyeg a lènyeg hogy egy kis benzin motoros dacia az hogy bírja a "hosszú" autopályázást?
Ja ès nem az internetes totálkáros 10km es tapasztalat èrdekelne meg az olyan akinek az ismerősènek a barátjának a barátjánk van egy dciaja ès ő mindig szidja mert... Szóval remèlem lesz olyan akinek van daciaja ès elmondja a motorokkal kapcsolatos tapasztalatait futással fogyasztással kapcsolatban
Előreis köszi!!
Köszönöm az eddigi válaszokat! Utolsó, a rozsda engem nem nagyon èrdekel mert ha hazajöttem (5-6 èv mulva) èn tovább passzolnám.. (Nem nyerèszkedès cèljából csak hogy új autoval kezdjem a hazai èletem..) :) mert azt tudom hogy nemsokat fogok èrte kapni használtan, de nemis izgat :)
Szóval akkor alapvetően csak az üzemanyag fogyasztás miatt nem ajánlanátok az ~1.0 benzinmotort?
A 0,9Tce teljesen jó pályára, 120 körül 5-6 literes fogyival.
Aki azt írja hogy városba való, az keveri az 1.0 Sce-vel. Az valóban városi cirkálásra jó, pályán hangos a magas fordulat miatt. Ha nem akarsz plusz pénzt kiadni a dízelre, (meg később kettőstömegűre, részecskeszűrőre) akkor 0,9Tce a te motorod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!