Tanuló vezetők! Első órám volt vezetés, máris forgalomban kezdtünk. Nagyon nagyon sokat nyúlt bele a kormányba az oktató. Ez azt jelenti, hogy nagyon gázul vezettem?
Figyelt kérdés
Hozzátenném, hogy egyből forgalomban kezdtünk, nem kezdtem el tanulni rutin pályán.2021. máj. 24. 08:52
11/13 krwkco válasza:
Ha az oktató magától nem mondja, akkor figyeld meg, hogy mikor nyúl bele a kormányba. Egyenes menetnél megközelíted a sáv szélét? Rossz ívben kanyarodsz?
A legvalószínűbb az hogy amikor csinálsz valamit, akkor leveszed a szemed az útról. Pl. nézned kell, hogy hol a váltórúd. Vagy hol az index. Esetleg még a pedálokat is? Ha van autótok a családban, gyakorold ezeket a motor beindítása nélkül. Váltogassál megfelelő kuplung- és gázkezeléssel miközben nem nézel oda. Akkor hamarabb menni fog a forgalomban is.
De fontos, hogy ilyenkor nincs visszajelzés a motor részéről. Egy rossz pedálkezelés ne nagyon rögzüljön be.
13/13 anonim válasza:
Nekem a 30.óra körül is belenyúlkált, nyomkodta a gázpedált, ami baromira idegesített :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!