Kinek hogy megy a forgalomban vezetès 10-15 óra után?
1.órán rutinoztam negyed órát aztán kimentem a forgalomba majd hazavezettem (65km).
30.óráig ugyanez. a parkolások, városi forgalom és városon kívül mentem.
Nem éreztem hogy menne, egyszer jó volt máskor meg úgy jöttem haza sosem lesz jogsim. Nem lett meg a km-em és vettem +10órát, majd +5-ös. 40.óránál kért nekem az oktató időpontot és nemsokára vizsgázom.
Teljesen rossz megközelítés ahhoz mérni a jelenlegi tudás szintedet, hogy másoknak az hogy megy...
Nem a legjobb hasonlat, de egy verset nem biztos, hogy az tud a legszebben elszavalni, aki azt a leghamarabb megtanulta.
Az autó vezetés tanulható, de a tanulók eredményit összehasonlítani értelmetlen, nem véletlen az, hogy nem osztályoznak a forgalmi vizsgán, két minősítés van, a sikeres, és a "gyakoroljon még"
12-ik óránál járok.
Belvárosban megyünk egyelőre, parkolást, megfordulást is szoktuk már gyakorolni.
Úgy érzem egész jól megy, az oktató is azt mondta. Bár a váltásokat gyakorolnom kell még szerintem.
Első két órán csak kormányoztam meg indexeltem. Az oktató kezelte a pedálokat, utána meg apránként csináltam én is mindent.
31/N
Köszönöm szèpen mindenkinek a választ! Kedves Második nem a tudásszintemet szerettem volna összehasonlítani, az èrdekelt hogy más hogy èli meg, illetve most hogy nincsen rutin, hogy èpül fel más iskoláknál a vezetès.
6 alkalommal voltam eddig, 12 óra, az első alkalommal elmagyarázta az oktatóm a pedálokat, váltást...ezután már mentünk is az útra (kisváros). Kèsőbb voltunk párszor a rutinpályán,parkolást, szlalomozást, kèzifèkes elindulást gyakorolni, de már odáig is nekem kellett vezetni (20 km), azóta kisebb települèseken, illetve lakott területeken kívül is megyünk folyamatosan. De ezek szerint akkor máshol is nagyjából ez a felállás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!