Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kezeljem a stresszt...

Hogyan kezeljem a stresszt forgalomban?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem vezetni már kint vezetek forgalomban. De mikor lámpához kerülök, mindig streszelek. Párszor már lefulladtam miatta, tudom mit kell csinálnom ugyan, de oktatóm szerint kapkodok mert aggódom hogy lefulladok (és milyen meglepő emiatt sikerül is) De nem minden sofőr elnéző segítőkész a tanulókkal, volt hogy akkor is dudáltak rám ha le sem fulladtam. Van valami tippetek hogy ne görcsöljek rá? Vagy majd idővel leszokok róla és nem fogok miatta aggódni?

2017. aug. 10. 18:04
 1/5 crudy ***** válasza:
Igen, lefogsz rola szokni. Nincs rutin ennyi a dolog. Vezess megtobbet es ez el fog mulni.
2017. aug. 10. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sz@rd le a többieket én is ezt csinálom 11 éve...

olyan nyugisan vezetek mint állat :)

múltkor is kijött elém egy kocsi, anyám visított mellettem én meg csak nyomtam egy satuféket majd kikerültem aztán mentem tovább....

annyi mindenen lehetne idegeskedni, de inkább nevetni szoktam :D

2017. aug. 10. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
A közlekedés komoly téma, igyekezz felvenni a ritmust, de adj időt magadnak! Próbáld ki a másik végletet is, bő gáz, visító gumik! Azért vigyázz a technikára, meg a körülöted lévőkre. Szóval ismerd meg a kocsit, amit vezetsz. A lámpa meg nem azért van, hogy te stresszelj, csupán tájékoztat, hogy mikor mehetsz tovább...
2017. aug. 10. 19:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Hát igen szokták mondani hogy a rutin meg az évek. Remélem hamar leszokok róla, igyekszem nem ezen agyalni. :)
2017. aug. 10. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Élvezd az autózást ne görcsölj rá csak lazán nyugodtan ha segit beszélgess az oktatóddal. Én anno még a vizsgát is végig nevettem az oktatóval meg a vizsgabiztossal és minden elsőre sikerült. Ha meg más a béna és felidegesít és kiesel a ritmusból káromkodd el magad jó hangosan :D
2017. aug. 12. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!