Mi kell egy olyan drift autóhoz amit tudok forgalomban is használni?
Figyelt kérdés
Mik kellenek hozzá?
Mennyibe kerülne körülbelül?
A válaszokat nagyon megköszönném!
2017. júl. 22. 20:37
1/6 anonim válasza:
SP rendszám, de azt is csak korlátozottan, célirányosan lehet használni.
2/6 crudy válasza:
A legegyszerűbb ha nem csinálsz vele semmit hanem alapból egy erős hátsó vagy összkerekes autót veszel. Pl egy régi kettő és fél háromliteres merci vagy bmw.
3/6 anonim válasza:
Olyan driftautó ami versenyre is megfelel és forgalomban is tudsz használni nincs. Az SP rendszám nagyon korlátozott felhasználást tesz lehetővé, máshogy bukócsővel meg nem mehetsz közúton.
4/6 A kérdező kommentje:
Van egy régi 190-es mercim azt szeretném átalakítani.Nem fontos annyira hogy versenyezni is tudjak vele inkabb csak ha haverokkal lemegyünk bandázni akkor tudjak azért vele driftelni.Azt tudom hogy bukokerethez sajna sport rendszám kell ugyhogy az kilove azon kivuli dolgokra gondoltam.
Ehhez mik kellene bele?
2017. júl. 22. 22:54
5/6 anonim válasza:
Ha ennyire nem vagy otthona témában akkor bele se kezd. Tudom minden harmadik fiatal látja a filmekben stb, hogy driftelgetnek, csak hogy az film, ez meg a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!