Szeretnék autóval driftelni ezt hol tehetem meg és hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok 16 éves vagyok már elég kis korom óta imádom az autókat, de mégsem érintkezhetem egyikkel sem.. és mi előtt ki futnék a "Minél fiatalabb vagy annál könnyebb be tanulni valamit" időből 16 évesen már nagyon szeretnék autókkal foglalkozni / driftelni aki ért az ilyenekhez légyszi el mondaná hogy ez hogy működik hogy hova kell mennem driftelés érdekében és mit kell tennem?2017. júl. 19. 21:47
1/4 anonim válasza:
Hát ide sajnos pénzes papa kellene mint minden gyermekversenyző esetében...
Olyan egyesületet nem találsz aki összetöreti veled a milliókból megépített autóját.
2/4 anonim válasza:
16 éves vagy, szóval elvileg még legálisan nem is vezethetsz, illetve esélyes, hogy nem sok tapasztalatod van a vezetés tekintetében.
Bár szerintem esélyes, hogy ki is növöd, általában minden második tizenéves fiú odavan az autókért stb, aztán ahogy idősödnek megkomolyodnak.
3/4 veterán vas válasza:
Úgy lehet, hogy előbb tanulj meg vezetni, legyen meg a jogosítványod, ismerd meg a driftelés technikai hátterét, és majd onnan jöhet a "minél fiatalabban....." szemlélet.
Jah' és teremts elő némi anyagi hátteret is.
Tudod, ha csak egy összetevő is hiányzik, már nem áll össze..... ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Értem az első válaszolót hogy pénz kell.. eddig az ő válasza a legjobb köszönöm szépen! azonban utána írtátok hogy 16 évesen még nem is vezethetek legálisan.. ez igaz.. csak meg kérdeném hogy 5-11 éves gyerekek driftelgetnek és akkor nekem miért nem lehetne na hát mind1.. amúgy informatikus és autó szerelőnek megyek mert mind2-t nagyon szeretem :D de azért köszi a válaszokat
2017. júl. 20. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!