Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mira figyeljek és mire ne...

Mira figyeljek és mire ne figyeljek oda, haszn. Auto vasarlasakor?

Figyelt kérdés

Kocsiból drift autó fog épülni, nem utcára fogom használni

Mire kérdezzek rá, hogy minden stimmeljen es ne valami rovid életű kakit vegyek?

2017. júl. 13. 11:03
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Bmw e36 25i a kiszemelt
2017. júl. 13. 11:05
 2/21 anonim ***** válasza:
Ha át lesz alakítva drift autóvá, akkor a kasznin kívül sok minden úgy sem fog benne maradni, szóval annak kell jó állapotúnak lennie. Keress rozsdát, festék felhólyagzódást rajta, nézd meg hogy törve volt-e az autó. Futómű az mindegy, úgy is teljes csere, belső nem számít (gondolom úgy is ki lesz dobva minden belőle). Ha az alap motorjából indultok ki, akkor értelemszerűen jó, ha jó állapotban van.
2017. júl. 13. 11:11
 3/21 A kérdező kommentje:

Hegesztett difi van benne ugy lesz megvéve, és igen az alap motorjából fogok kiindulni.

De miért van egy kulfoldi okmannyokkal lejart autonak hegesztett difije? Csak ez van átalakitva... de ez jo lesz alkudasra amugy nem fogom kicserelni. Es szerintem allapot felmeresre is elfogom vitetni csak azt nem tudom hogyan ha le van jarva a muszaki

2017. júl. 13. 11:31
 4/21 anonim ***** válasza:
Tréleren, máshogy nem lehet.
2017. júl. 13. 11:34
 5/21 A kérdező kommentje:
És azt nekem kell megoldani vagy az eladónak?
2017. júl. 13. 11:37
 6/21 anonim ***** válasza:

Nyilván neked.

Hegesztett difivel valószínűleg csapatásra használták az autót. Ebben az esetben viszont nagyobb rá az esély, hogy törve volt az autó.

Normális drift autóba viszont hegesztett differenciálmű nem való, azt le kell majd cserélned.

2017. júl. 13. 11:47
 7/21 A kérdező kommentje:
Ball elejen a kerek folotti kaszni matt fekete es a motor haz teton szinten a baloldalt feher mint ha lejott volna a festek vagy igy lecsiszoltak volna... lehetseges torve volt de ha ki van javitva akkor milyen baj lehet belole?
2017. júl. 13. 12:32
 8/21 A kérdező kommentje:
Marcelo Gandini ment a jelentés, elengem van az ertelmetlen ocsaroló valaszaidbol, ha csak ezert irsz ide h baszogass akkor tudatom veled hogy masra is pazarolhatnád az idodet mondjuk az eletedre
2017. júl. 13. 12:34
 9/21 anonim ***** válasza:
Ez nem baszogatas csak egyszerűen nem látom semmi értelmét sokadjára is megvalaszolni ugyanazt!Főleg miutan láthatóan nem jutottál semmivel sem előrébb az eddigi válaszokkal!Pedig az eddigi alsó hangon vagy 10 ilyen kerdesednel én is,meg mások is leirták már gyakorlatilag a nullárol hogy mi a helyzet!Még linket is kaptal (zsiguli.hu)ahol minden féle leírás van képekkel videokkal mindennel........mert ha jol emlekszem ez az egesz valami csapatos zsiguli projekttel indult.....aztan menet kozben kitalaltad hogy inkabb bmw!Aztan arra is leirtak mar hogy mit mivel hocyan lehet összelegózni........ráadásul ezeket mar honapokkal ezelott kerdeuted,es akkor most még mindig itt tartasz,hogy "mire figyeljek"?!?
2017. júl. 13. 12:51
 10/21 anonim ***** válasza:
Ugyhogy szerintem inkább arra figyelj,hogy vegyél egy már épített valamit azt azzal mar biztos nem kell kinlodnod meg atalakitani semmit mqximum par aprosagot a te igenyeidnek megfeleloen.....vagy szerintem jegeld ezt az egesz projektet es koltsd valami ertelmesebb dologra azt a penzt amit erre szánnál!
2017. júl. 13. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!