Mira figyeljek és mire ne figyeljek oda, haszn. Auto vasarlasakor?
Kocsiból drift autó fog épülni, nem utcára fogom használni
Mire kérdezzek rá, hogy minden stimmeljen es ne valami rovid életű kakit vegyek?
0-rál igen is sokkra jutottam lehet te azt nem tudod de én igen... Ugyan is előre átgondoltam mindent mielőtt megvenném a kocsit csak valamit nem tudtam nem értettem és ezért folyton kérdezgettem mert itt kaptam a leghamarabb választ. Lada projektal indult de az akkor veszet kudarcba mikor kiderült, hogy az drágább projekt lenne... utána jött a bmw és ott szépen megkérdezgettem valaki válaszolt értelmes és igy jutottam előrébb... Most tartok ott, hogy vegyük meg a kocsit és utána elkezdem épiteni az állom verdámat. És a mostani kérdésemre szerintem nem tudnád ugyan azt a választ adni mint pl.: 320i jo e a driftre? nem nem jo erősebb motor kell bele.
Most úgy irtam kérdést, hogy ne verjenek át vagy hogy ne legyen valami szar kocsi a seggem alatt amivel aztán nem megyek semmire.
Majd ha minden kész lesz akkor megmutatom hova jutott a dolog.
Addig meg ha nem akarsz nem kell válaszolni.. mert pl.: most se tudom miért baj az ha törve volt a kocsi? vagy hogy bármilyen húzást végre tudjon hajtani velem szemben az eladó amibe nekem károm lehet a jövömel kapcsolatban.
Nézd....ez a te kerdezel mi meg majd valaszolunk teljesen oka fogyott dolog abból a szempontból,hogy láthatóan semmi érzéked,de tényleg halvány lila segédrendezői fogalmad sincs az autókkal kapcsolatban!Volt már itt mas is aki ezt csinalta,de maradjunk annyiban hogy ezekből a gyakorin építek autót projektekből az ég világon semmi sem szokott lenni....maximum a szitkozodas hogy a masik mennyire hülye meg rosszindulatú stb stb..........
amit te csinalsz az kb olyan,mint ha én azt írnám ki hogy űrhajót akarok építeni ahhoz kéne segitseg!
Ez a drift auto projekt lathatoan messze menően túlnövi minden kapacitásodat(értelmi/anyagi stb)ezert is irtuk mar nem egyszer hogy engedd el ezt az egeszet!
Nem kis dolog egy ilyen jellegű autó megépítése. Vagy nagy szaktudást igényel, vagy sok pénzt. Ahogy kivettem a kérdéseidből, inkább az előbbi irányba szeretnél elindulni, ami jó dolog. Ezzel kapcsolatban csak egy probléma van, hogy itt GYK-n összeszedni azt a tudást, ami kell neked, szinte lehetetlen, de ami fontosabb is, nagyon sokáig tartana. Sokkal célravezetőbb lenne, ha először áttanulmányoznád az ezzel kapcsolatos írásokat (cikkek/fórumok) a neten és utána a speciális kérdéseidet tennéd fel itt (de inkább olyan helyen, ahol csak ezzel foglalkoznak).
"Lada projektal indult de az akkor veszet kudarcba mikor kiderült, hogy az drágább projekt lenne..."
Ez honnan derült ki? Alkatrészeket tekintve nincs nagy eltérés, viszont egy alap Lada átalakításra olcsóbb mint egy alap BMW, szóval nem lenne drágább egyáltalán.
Áttanulmányoztam, tudok mindent, nem vagyok hulye, tudom, hogy mit és hogyan és mivel és mennyiért tudok egy drift autót megcsinálni.
EBBEN A KÉRDÉSBEN AZ A LÉNYEG HOGY MIT NÉZEK EGY OLYAN KOCSIN AMI VALSZEG TÖRVE VOLT ES HEGESZTETT A DIFI BENNE...
De figyelj nem kell a segitseged meg leszek nelkuled is valaszolgass barmit nem fogok ra reagalni.
Igazából azt hittem egy ladával nagyon olcsón jovok majd ki, de kell bele egy erős motor sperr minden bisszbassz és még igy is 1misi vagy felette jonnék ki.
De ott a bmw kb ugyan annyira jonne ki a vege kb talan még pár 100 ezerrel olcsóbban is, de ezt mégis könnyebb lenne megcsinalni mert A DRIFT VERSENYZO ismerosom mert az is van meg még több driftes haverom is van akik velem 1 korúak m1, ők tudnak segiteni tanácsokat adni alkatreszeket mert nekik is bmwjük van, a ladához meg egyáltalán nem értek régi kocsi az ink legyen azoké akik oda vannak a ladáért....
Meg azert megis csak egy bmw mint hogy egy lada azért erted bmw :))
Azért mert és most jövök rá pár dologra bele kell lendüljek stb. valamit nem értek itt kérdezem meg mert itt gyorsabb... a haverokkal, versenyzőssel évente egyszer találkozom de ő csak egy ismerős, segit majd elintézni a szponzorokat stb.. a másik haverom képbe van ezekkel a dolgokkal de ő is mogyorodon lakik én meg pesti vagyok vele is csak néha szoktam fbn beszelgetni akkor kérdezek pár dolgot töle ha fontos de amugy meg vele is csak versenyeken szoktam összefutni ilyennek vagy táborban vagy amikor megyek driftelni a másik ismerősömnek kocsija épül apja csinálja a srácnak ő is távol lakik tőlem neki egy e30 266 le kocsija van még nincs teljesen kész vele az apjaval szoktam kihuzni par fontos dolgot és velük is csak versenyeken szoktam találkozni.. szóval eléggé magamra vagyok maradva de mégis van egy kis ismeretség aki tud segiteni...
Majd ha kész lesz minden akkor küldök fotókat is meg stb.. :D TV-be is láthatsz akár de azt nem hiszem xd
Azt már elmondták, mire figyeljél, én elmondom, mire ne figyeljél oda.
Szóval ne figyeljél oda, hogy mindössze 110e km van az egyébként nagykorú vasban. Ne figyeljél oda, hogy egy német, nemdohányzó nyugdíjas tanítónéni garázsban tartott, rendszeresen szervizelt második autója volt, amivel mindössze havonta egyszer a nőegylet gyűlésére szokott járni, és amit a nepper tulajdonképpen saját magának hozott be, csak a te őrült szerencsédre közben talált egy még ennél is előnyösebb vételt, és most vérző szívvel, de baráti áron odaadja neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!