Tanuló vezetők! Első órám volt vezetés, máris forgalomban kezdtünk. Nagyon nagyon sokat nyúlt bele a kormányba az oktató. Ez azt jelenti, hogy nagyon gázul vezettem?
Figyelt kérdés
Hozzátenném, hogy egyből forgalomban kezdtünk, nem kezdtem el tanulni rutin pályán.2021. máj. 24. 08:52
1/13 anonim válasza:
A rutin pálya nem arra való hogy egyenesen meg tanulj vezetni.
Ott a tolatást, parkolást kell gyakorolni.
Azt neked is látnod kell hogy mennyire tudsz egyenesen menni.
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, értem, de nem ez volt a kérdésem :) Ment a zöld kéz, de a kérdésem továbbra is az, hogy "Nektek is sokat nyúlt a kormányba első forgalmi vezetés órán az oktató? "
2021. máj. 24. 09:12
3/13 anonim válasza:
Első órán ne akarj Fittipaldi-t játszani. Természetes, hogy belenyúl, majd ha a 25. környékén is szinte ő kormányoz, akkor gondolj ilyenekre. Első órákon természetes, hogy belenyúl.
4/13 anonim válasza:
Igen!
De mire számítottál?
Rutin pályára elsőre még régen sem mentek a tanulók, hiszen még kormányozni meg sebességet váltani sem tudtak.
5/13 A kérdező kommentje:
csak aggódtam hogy velem van nagy baj, de akkor ezek szerint ez így előfordul másoknál is és ez a megszokott :)
2021. máj. 24. 09:47
6/13 anonim válasza:
Első órád, mi a kérdés? Nyilván nem autóversenyző szintet várnak el.
7/13 A kérdező kommentje:
A kérdés szerintem tök egyértelmu :D Arra vagyok kiváncsi, hogy elso órán az oktatók tényleg szinte a tanuló helyett "vezetnek" vagy nagyon sokszor nyulnak a kormányba, vagy csak nekem nincs hozzá érzékem. Ennyi, de már harmadszorra irtam le a kérdést xDD
2021. máj. 24. 09:54
8/13 anonim válasza:
Elején mindenkinek sokat nyúl bele. Nekem pl. még 20. óra körül is rendszeresen a gázpedált nyomkodta, mert nem mentem elég gyorsan :) aztán elsőre meglett. Úgyhogy ezen ne aggódj.
9/13 anonim válasza:
Néha az az érzésem, hogy a kezdő tanulóvezetők saját magukat idegesítik fel azzal, hogy irreális elvárásokat támasztanak magukkal szemben.
10/13 anonim válasza:
Igen, sőt, az első órámon én csak kormányoztam, többit az oktató csinált és így is voltak hibák, de ez teljesen természetes. Senkisem születik Schumachernek. Autó vezetéshez meg kell lennie a rutinnak az alapokhoz, hogy tudj az útra figyelni, ezt pedig csak gyakorlással éred el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!