Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy tudnám minél inkább...

Hogy tudnám minél inkább gengszteres kinézetűvé tenni az autómat? Ti megijednétek egy ilyen autótól?

Figyelt kérdés

Van egy szürke e46 bmwm, arra gondoltam hogy átmatricáztatom feketére, (már találtam helyet ahol normál áron megcsinálnák ami jó lenne nekem) csináltatok rá egyéni rendszámot a három betűs három számos verzióból, elsötétítem a hátsó ablakokat, a hátsó lámpája fekete lenne. Meg szép, díszes felniket veszek rá meg látványos fék nyerget. És mindig tiszta lesz.

Ti félnétek egy ilyen bmwtől az utakon?

25/N

#BMW #gengszter #iesztő
2021. máj. 17. 11:17
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Amúgy szàrmazásilag nem vagyok cigány de nem élek sokkal különb életet a cigányoktól szóval nem fogok ítélkezni felettük
2021. máj. 18. 09:03
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy új 5-öst, annak legalább van megjelenése az úton.

De tekintély nem = félelem, az előbbit ki kell érdemelni, a második meg nem jön egy sötétített lámpától :D

Én pl. a kalapot viselő Ignises öreguraktól félek, hogy mikor jönnek belém frontálisan egy kanyarban.

2021. máj. 18. 20:06
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

#39: Olvasd el mégegyszer a kérdést. Szerinted ez az a típusú BMW tulaj, akinek szép, gyári, csitti fitti E46-ja van? Vagy az a tulaj akinek a tipikus szanaszét rugdalt 320 cigánydízele?

Nem minden BMW szar. Nem kell itt megsértődni. De ezek a kotvány E46-ok igenis azok. 100 ból egy amire azt merem mondani, hogy jó állapotban van és szép. A maradék 99 az egy vödör csavar.

E46 ból M3-at vennék. Azon kívül kb minden más szarra se való már. Még talán a 330i... De venni azt sem vennék. Pedig ha annyira kéne, holnap elmehetnék, azt vehetnék egyet.

Lásd be, ilyen öreg szar 15-20 éves BMW-ket túlnyomótöbbségben az vesz, akinek erre futja csak. Ritka az, hogy valaki úgy áll anyagilag, hogy bátran azt vehet amit akar, és vesz egy E46-ot harmadik hobbiautónak, majd megcsinálja szépre.

Frissjogsis fiatalok, meg telepi suttyók veszik "BMW-zni" ezeket a kocsikat, mert virítani kell a nagypályás focit érted. Mert ennyit tudnak kiköhögni :D

És ugyan ez érvényes a 15-20 éves Mercire, Audira, VW-re. Hitvány szarra se való kocsi a 99%-a. Lényeg hogy huhogjon, kormoljon, legyen rajta egy kamu felni, meg tegyél bele off-road halogén izzót mer az fehér, de kiviszi a szemed. Akkor menő vagy :D.

Minden városban megvannak a nagy "autóstali" helyek. Menj ki egyszer körülnézni. Érdemes. Hány évesek járnak ki, meg milyen autókkal :D. Szánalom a felsőfokon. Másik véglet mikor kiviszik a szülők Dusterét és azzal próbálnak driftelni a parkolóban :D.

2021. máj. 19. 07:22
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

43

Végülis van benne igazság abban amit írsz...De legalább most nem általánosítottál.

"Minden városban megvannak a nagy "autóstali" helyek. Menj ki egyszer körülnézni. Érdemes. Hány évesek járnak ki, meg milyen autókkal :D. Szánalom a felsőfokon. Másik véglet mikor kiviszik a szülők Dusterét és azzal próbálnak driftelni a parkolóban :D.,,

-Igen ez nálunk is így van a mekinél állandóan, de még székeket is ki hoznak ott ülni.

Na mindegy ..

2021. máj. 19. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!