Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy tudnám minél inkább...

Hogy tudnám minél inkább gengszteres kinézetűvé tenni az autómat? Ti megijednétek egy ilyen autótól?

Figyelt kérdés

Van egy szürke e46 bmwm, arra gondoltam hogy átmatricáztatom feketére, (már találtam helyet ahol normál áron megcsinálnák ami jó lenne nekem) csináltatok rá egyéni rendszámot a három betűs három számos verzióból, elsötétítem a hátsó ablakokat, a hátsó lámpája fekete lenne. Meg szép, díszes felniket veszek rá meg látványos fék nyerget. És mindig tiszta lesz.

Ti félnétek egy ilyen bmwtől az utakon?

25/N

#BMW #gengszter #iesztő
2021. máj. 17. 11:17
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, van aki komolyan elhitte, hogy valós kérdés?:D :D
2021. máj. 17. 15:59
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Simán, rengeteg csendes őrült mászkál közöttünk.
2021. máj. 17. 16:03
 33/44 anonim ***** válasza:
63%

"A hozzászólások alapján teli vagyunk opelesekkel meg fiatosokkal és suzukisokkal ,akik csak álmodoznak egy bmw-ről. Mert nincs annyi pénzük és bátorságuk ,hogy vegyenek egyet"

Nem, olyanokkal vagyunk tele akik az autóra eszközként tekintenek, és nem elvakult márkafanatikusok. Ha egy autóhoz bátorság kell, az nem közlekedésre való. Hobbinak ettől még lehet jó, de nem mindennapi használatra. TUdod én a porszívóval úgy vagyok, hogy megveszem és használom, nem akarom bütykölni, tuningolni és szépíteni, csak működjön jól sokáig. Na nagyon sokan (köztük én is) az autókkal is így vagyunk. Ez nem bátorság és pénz kérdése, hanem hozzáállás. Hidd el, hogy bőven lenne pénzem szutykos e46-ra. Nem vagyok gazdag, egy alap 1.2-es suzukim van, de azt meg tudom venni újonnan, és le tudom cserélni 5-6 évente. Ennek az árából 5 lelakott fos bmw-t leehtne venni (vagy 2 jót) csak én nem szórakozni akarok, hanem közlekedni.

2021. máj. 17. 17:48
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

23

''Általában pont azok vesznek ilyen autót, akik 3 év alatt nagynehezen meg tudtak spórolni ennyi pénzt.

Azok inkább suzukit meg opelt vesznek.

2021. máj. 18. 08:54
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

"Őszintén, van aki komolyan elhitte, hogy valós kérdés?:D "

A kérdés kiírója valószínüleg troll, viszont a fiatalok körében körbenézve, főleg vidéki környezetben (én is falusi vagyok) láthatjuk, hogy van aki halál komolyan gondolja ezt a dolgot a 320D-vel kapcsolatban.

2021. máj. 18. 08:57
 36/44 A kérdező kommentje:
Hát igen, de nem vitatkozom😃 azért nem 2 ft ennek a fenttartása, meg a tankolása sem mert 2.5 benzines
2021. máj. 18. 08:57
 37/44 A kérdező kommentje:

Egy átlagos fizuból lehet hogy kínok kínján össze tudná spórolni a vételárat rá az ember, de hogy fent tartani meg tankolni nem tudná az is biztos.....

Amúgy gondolkozom a golden skinen is, vagy az vagy fekete matricázás.

2021. máj. 18. 09:00
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
2.5 benzin? Uuhhh na jó, most lehidaltam teljesen, ez egy kész limuzin.
2021. máj. 18. 09:00
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

33

Nem minden bmw lelakott f. s csak Magyarországon elterjedt nagyon ez a szokás, hogy ha bmw akkor biztos sz. r fos.

Minden autó tipusban vannak lelakott sz. rok az utakon. De csak a bmw szidja mindenki. Egy szóval nem mondta a kérdező milyen állapotban van az autója, mégis mindenki cigó autóza meg régi f. osoza.

Hát elmondanám, hogy 2 fajta cigót látok autókkal az utakon. Az egyik aki huszon milliós autókkal járkál a másik lelakott fiatokkal, suzukikkal meg peraze opel astrákkal/corsákkal.

2021. máj. 18. 09:01
 40/44 A kérdező kommentje:
Heti minimum 20 ezer csak a benzin. Napi 5 ezrest elfogyaszt. És 4 hét van egy hónapban..
2021. máj. 18. 09:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!