Hogy tudnám minél inkább gengszteres kinézetűvé tenni az autómat? Ti megijednétek egy ilyen autótól?
Van egy szürke e46 bmwm, arra gondoltam hogy átmatricáztatom feketére, (már találtam helyet ahol normál áron megcsinálnák ami jó lenne nekem) csináltatok rá egyéni rendszámot a három betűs három számos verzióból, elsötétítem a hátsó ablakokat, a hátsó lámpája fekete lenne. Meg szép, díszes felniket veszek rá meg látványos fék nyerget. És mindig tiszta lesz.
Ti félnétek egy ilyen bmwtől az utakon?
25/N
Ettől nem lesz gengszteres kinézetű. A hátsó lámpa sötétítve meg szerintem nem szép.
Abban igazuk van az előttem szolóknak, hogy a gengszterek nem ilyen autóval járnak.
De gyönyörű szépre meg lehet csinálni, viszont a lámpát szerintem ne sötétítsd el, nem azért mert megbüntetnek, mert azzal tényleg nem törödik a kutya sem.
UI: A hozzászólások alapján teli vagyunk opelesekkel meg fiatosokkal és suzukisokkal ,akik csak álmodoznak egy bmw-ről. Mert nincs annyi pénzük és bátorságuk ,hogy vegyenek egyet :D
"Álmodoznak egy BMW-ről" lol. Bárcsak egyszer vehetnék magamnak egy 800 ezer Forintos E46-ot. Ja várj... Nem.
Miért hiszi minden ilyen pudva BMW-t birtokló ember, hogyha valaki leszól egy ilyen szart, akkor az biztos irigykedik? :D
Irigyli a halál az ilyen bontószökevényeket. Komolyan imádom, hogy azt hiszitek, hogy ez valami drága autó.
Szó szerint bárki, aki dolgozik, meg tudja venni 3-4-5 havi fizetésből. Nem egy 80 milliós kocsiról beszélünk... Úgyhogy ne gondold, hogy olyan nagy kiváltság egy ilyet birtokolni, hogy mindenki nyálát csorgatva fordul utánad.
Általában pont azok vesznek ilyen autót, akik 3 év alatt nagynehezen meg tudtak spórolni ennyi pénzt.
Aki tényleg egy picivel is tehetősebb a legaljánál, az nem vesz ilyen szart.
Tudod mi lenne az ijesztő? Ha egy patika állapotú E46-al krúzolnál, sebességhatárokat és a kreszt betartva, indexelve! Na az rémisztő. Itt gyanús hogy valami nincs rendben, esetleg lopott jármű.
Példának tudnám mondani a Nekem 8 c. filmet, amikor kirabolnak egy közértet, a bácsinál. Na melyik ijesztőbb.
#27: Ez jó volt :D
Még azt hozzá lehetne tenni, ha gyári lenne. Vagy ha nem lenne rajta Bimmerbitches matrica. Vagy nem kormolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!