Hogy tudnám minél inkább gengszteres kinézetűvé tenni az autómat? Ti megijednétek egy ilyen autótól?
Van egy szürke e46 bmwm, arra gondoltam hogy átmatricáztatom feketére, (már találtam helyet ahol normál áron megcsinálnák ami jó lenne nekem) csináltatok rá egyéni rendszámot a három betűs három számos verzióból, elsötétítem a hátsó ablakokat, a hátsó lámpája fekete lenne. Meg szép, díszes felniket veszek rá meg látványos fék nyerget. És mindig tiszta lesz.
Ti félnétek egy ilyen bmwtől az utakon?
25/N
Mitől lenne gengszteres egy fekete béemvé? Minden harmadik autóra ráillik a leírás. Tucat. Ja, hogy fólia van az üvegen...? Hú, bakker. Az aztán a félelmetes.
Tudod mi a félelmetes? A helyesírásod. "iesztő" - na az igen, bakker. Az félelmetes.
Fúrd át az egész kasztnit, aztán törd be az ablakokat.
Ennél gengszteresebb nem lesz a járgány.
Egy szakadt gondolom cigánydízel E46 az nagyon gengszteres igen :D.
Tökmindegy mennyi része fekete vagy nem fekete. 99%-a az E46-oknak egy szakadék tyukketrec, pont ilyen racserboj / görl tulajdonosokkal. Akik 1 millió Forintos autóval próbálnak jaszkarizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!