Üdv! Milyen autót ajánlotok a lenti feltételekkel?
Nem nekem lesz, aki kapni fogja, annak 1 hónap múlva lesz születésnapja, és gondoptam, hogy veszek neki egy autót, erre gyújtöttem 3 évig.
A keret maximum 2 millió, a lényeg, hogy nem kell nagynak lennie, és ha lehet, ne Mazda, Toyota, vagy Renault legyen.
Én Skodán, vagy Volkswagenen gondolkoztam, de lehet más márka is.
Szóval a lényeg, hogy kicsi legyen( mondjuk akkora, mint egy Renault Twingo, vagy egy Suzuki Swift), és kapható legyen piros színben. Milyet ajánlotok, és melyik oldalról érdemes ilyent venni?
Köszönöm a segítségeteket!
Mi a baj a mazdákkal?
2misiért olyan mazdát kapsz amiből enni lehet
Köszi az eddigi válaszokat
A Mazda jó autó, tudja a dolgát, csak volt nekem is Mazda 3-as, és nagyon rozsdált az alja. Ez nem tudom, hogy típus hiba-e, vagy mindegyik Mazdánál így van, de inkább nem kockáztatok. Most Nekem VW Passat B6 Limousine 2.0 TDI van, ezen nem látok rozsdát, csak egy kicsit a al hátsó sárvédőnél.
Tehát a Mazdában nem bízok annyira, mert ha már veszek autót, akkor legalább 5+ évig tegye a dolgát.
De én erősen húzok a Seat felé, de az említett opel is jó lehet, vagy esetleg egy újabb Skoda Fabia.
Erre nem is gondoltam! Jó ötlet, esélyes lehet a Focus is.
Ha jól sejtem, hölgynek lesz. Ha picit szeretnél, és pirosat, akkor Fiat 500 lesz a nyerő, tapasztalataim alapján a szögletes németek nem tetszenek a csajoknak.
De ha 3 évig gyűjtöttél rá, és most egy hónapod van dönteni, akkor nagyon rosszak az arányok. Ilyen sok pénzt ne költs el teljesen meggondolatlanul. A jó autó nem tud időpontra érkezni, és ha csak nincs létfontosságú kényszer, én inkább kivárnék egy jó üzletet, mintsem időponthoz igazodjak.
Mindenképp menj biztosra abban is, hogy az illető vágyik egy autóra, és fent tudja-e tartani. Ha te tervezed fenntartani, akkor hagyj a keretből bőven szervizelésre, vegyél csak a feléből autót, amit gond nélkül rendberakhatsz aztán.
Termédzetesen kedves gondolat autót ajándékozni, de a terhet is vedd figyelembe, amit a másikra raksz ezzel. Nem biztos, hogy tudja majd viszonozni.
eltaláltad :)
És én tartanám fent a kocsit, úgy, mint a sajátomat, de lehet, hogy rábízom a döntést, végülis ő tudja, melyik tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!