Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Üdv! Milyen autót ajánlotok a...

Üdv! Milyen autót ajánlotok a lenti feltételekkel?

Figyelt kérdés

Nem nekem lesz, aki kapni fogja, annak 1 hónap múlva lesz születésnapja, és gondoptam, hogy veszek neki egy autót, erre gyújtöttem 3 évig.

A keret maximum 2 millió, a lényeg, hogy nem kell nagynak lennie, és ha lehet, ne Mazda, Toyota, vagy Renault legyen.

Én Skodán, vagy Volkswagenen gondolkoztam, de lehet más márka is.

Szóval a lényeg, hogy kicsi legyen( mondjuk akkora, mint egy Renault Twingo, vagy egy Suzuki Swift), és kapható legyen piros színben. Milyet ajánlotok, és melyik oldalról érdemes ilyent venni?

Köszönöm a segítségeteket!

2021. máj. 11. 14:21
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Érdemes ilyet venni***

Esetleg a Kocsi.hu megbízható oldal?

2021. máj. 11. 14:21
 2/18 anonim ***** válasza:
28%
Honda Jazz
2021. máj. 11. 14:34
 3/18 anonim ***** válasza:
58%
Autót és hasonló kaliberű dolgokat NEM veszünk ajándékba, vagy ha igen, akkor csak közösen a meglepetésben érdekelttel...
2021. máj. 11. 14:45
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem autót, főleg használtat nem veszünk ajándékba. Aztán utána aki kapja fizetheti az összes fenntartási költséget?
2021. máj. 11. 14:46
 5/18 A kérdező kommentje:

Nem, én fizetnék minden költséget, ami az autóval kapcsolatos.

Mivel van nekem is autóm, tudom mennyi a fenttartása, évente szervizelem, olaj, benzin, esetleges sérülések, vagy defekt, biztosítás, stb.

2021. máj. 11. 14:48
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Fizeted az illetéket is, amit ajándékozás után kell, amennyiben nem egyenesági rokon?
2021. máj. 11. 15:13
 7/18 anonim válasza:
100%
Én a legjobban a használtautók.hu oldalát tudnám javasolni
2021. máj. 11. 15:19
 8/18 D. Brasco ***** válasza:
100%

Ez az ajandéknak autot venni dolog.....hát.....en biztosan nem hoznam se magam sem a masikat ilyen helyzetbe.

Raadasul valoban szükség van egy autóra ha mindössze ennyi vele kapcsolatban a lényeg,hogy piros legyen es kicsi?!?Mindezt 2 millioert.....

2021. máj. 11. 15:50
 9/18 anonim ***** válasza:

VW Polo 4 facelift utániak, lehetőleg valamelyik PD TDI

Nagyon megbízható, könnyen vezethető kisautók, és szerintem nagyon jól néz ki pirosba

2021. máj. 11. 16:56
 10/18 A kérdező kommentje:

Igen, a vw polora én is gondoltam, meg a Golf 5-re.

Esetleg a régebbi(kb 2005 körüli)Seat Cordoba-ról mi a véleményetek? Tudom, ez nagyobb, de ezek is jók

2021. máj. 11. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!