20 ev koruli bmwt megeri venni ezekkel a feltetelekkel?
Én azt mondom, élményt azt ad sokkal többet mint egy japán benzines. Hiába drágább a fenntartása, de én is németet vennék.
Facelift előtti E46 320d-t nézegetnék, vagy A4 B6-ot, vagy esetleg Passat B5.5 Ezekben az a jó, hogy ennyiért már nem a kínálat legalja van. Nyilván nem fiatal kocsi, kell rá költeni az évek alatt és drágább hozzá minden mint egy japán szívóbenzinhez.
De minőségérzetre meg vezetési élményre 2 szinttel feljebb van.
4-es, előbb talán kéne vezetni egy japán benzinest is (kicsit se tág fogalom), mielőtt azt mondanád, hogy a német jobb. Én vezettem mindkettőt, nem is keveset és semmivel nem prémiumabb a német, a vezetési élmény meg aztán pláne nem igaz, mert az a japánokban mindig jobb volt.
Kérdező, értem én, hogy Magyarországon menő 20 éves roncshalmaz bontószökevény némettel járni, mert az a menő, de minden téren jobban járnál egy egyszerű, olcsó kisautóval, nem kell feltétlenül japán legyen, jó egy kis aranyos Fiat Punto is, haveromnak az van már vagy 4 éve, tökéletesen elvan vele. És azt ajánlom neked is, hogy próbáld ki az autókat, amit csak tudsz, különben úgy jársz, mint szerencsétlen 4-es, hogy életében nem ült még japán autóban, aztán azt hiszi jó a német, mert csak azzal van tapasztalata. Próbáld ki, de én nem ajánlok neked egy roncshalmaz BMW-t. BMW-t tudod mikor vegyél? Majd ha felnőtt leszel, lesz saját kereseted és odamész a szalonba és azt mondod, hogy "kérem a legújabb a M5-öt". Na, az menő, az kényelmes és az élményesebb, mint egy Suzuki Swift. A 20 éves kotla, az nem.
Van a családba japán benzines kocsi, számtalanszor vezettem. Nagyon megbízható, közlekedőedénynek tökéletes.
De a kérdező nem közlekedőedényt keres, hanem olyan kocsit ami élmény és minőségérzetet ad. És azt egy 20 éves német prémium a mai napig tudja.
Én ha tudnék venni új BMW-t vennék.
De ilyen lelakott fostaligát amit már senki nem tud helyre hozni , sose vennék.
Itt már többször írtam hogy régen én is venni akartam, de elcsúszott bizonyos okok miatt.
De vett a kollégám meg a szomszéd és a sógor is.
Kb 2 hónapig tartott az öröm aztán szinte sose volt jó egyik sem.
Mindig volt valami szarság, pénzes javitás rajta.
Azóta már mind megszabadultak tőle és én meg áldom a szerencsém hogy akkor nem tudtam venni. Azóta is egy Peugeot van és szinte sose rossz.
Egy pár apróság volt vele eddig , de nem bántam meg.
Mondom mégegyszer ha tudnék újat venni akkor lehet hogy vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!