Milyen autót ajánlotok, ami megfelel az alábbi feltételeknek? - nagyon megbízható - alacsony a fogyasztása(dízel) - 500000-600000 Ft. - rossz(földes)úton is lehet vele közlekedni, tehát valamennyire magas építésű
2.
Citroen AX, Saxo és Peugeot 106 1,5 D nekem is a látóterembe került. Nem komoly terepről van szó amúgy. 200 m földút, de néha elég rossz állapotú tud lenni.
Clio/Thalia melyik motor lenne jó? Ha már Renault, egy Kangoo is szóba jöhetne. Abból úgy tudom, hogy az 1.9 szívódízel, ami megbízható.
3.
HR-V-ből csak az újabbakból láttam dízelt. Amúgy maga a forma(a régi) kimondottan tetszik.
VW Polo 1.4 PDTDI!
Kicsit tegyél rá az árra, mondjuk 7-800ért jókat kapsz már!
És terepjárásra is jó 😂 (tapasztalat, még nem hagyott a sárba, pedig párszor közel voltunk hozzá)
7.
3-as póló már akadna is a ennyiért, 7-800-ért pedig 4-es. Gondoltam erre is, vagy Fábiára esetleg.
1,4 PD TDI paraméterei nekem elegendőek lennének papíron. (75 LE, 195 Nm, 5 liter körüli fogyasztás)
Jó motorok ezek?
Nagyon jó motor.
Poloknál egyre figyelj: rozsda!
Küszöb, sárvédőív szeret rohadni.
De ha az egybe van, nagyon nem nyúlhatsz mellé.
Motorikusan örök élet plusz egy nap.
9.
Köszi szépen. Jól hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!