Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi lenne a kocsi javítása,...

Mennyi lenne a kocsi javítása, ha ütközés során a nyúlványa megsérült, beljebb ment, a futóműve pedig leszakadt ? (becsült összeg)

Figyelt kérdés

Itt egy kép a sérülésről :

[link]

Mennyi lenne körülbelül a javítási költsége ennek a törésnek ? Nem konkrét összeg, mert ez alapján nyilván nehéz megmondani, inkább egy intervallum érdekelne engem.

A nyúlvány látszik a képen, hogy beljebb ment, a futómű le van szakadva, lengéscsillapító, talán féltengely, bölcső stb... A felni rajta van a kocsin, csak hátracsúszott.

Mennyi lenne a karosszéria lakatos munka ára ?

Mennyi lenne a teljes javítás ára?

2021. máj. 9. 21:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az ilyenekre általában a napperek mennek rá, akik nem éppen szakszerű módon " javítják " ki az ilyen autókat, hogy aztán balesetmentesként eladják.
2021. máj. 9. 22:08
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
Én elmennék 2-3 kasznishoz, mindegyiktől árajánlatot kérnék. Simán lehet hogy valamelyik mond olyan összeget, amiért érdemes odavinni. Voltam már így, minimum duplájának saccoltam egy javítást, és feléből meglett. Vidéki kasznis, aki nem kókler!, csak nem megy neki annyira a bolt és érdemes neki így is elvállalni.
2021. máj. 9. 22:28
 13/16 anonim ***** válasza:
63%
Azt a negyedet cserelni kell. Ahhoz motort kikell venni. Maga a javitas 600bol megvan A-Zig, a kepen nem kiveheto de vegyuk fenyezesre a komplett elejet meg a baloldalt hatsoajtoig az kb 200bol szint ugy megvan. Ehhez meg hozza jon az alkatresz. Szerintem bontott dolgokkal 1.2ben megallna. Egy maganszemelynek aligha megeri ez a sok hercehurca, es vegen dragabb lesz, mintha egy serulesmenteset vennel.Ezt szakmabelinek erne meg max, de mondjuk en ennyire serult autot nem vennek mar.
2021. máj. 9. 22:40
 14/16 A kérdező kommentje:

Mi olyan 1 milliós költséggel számoltunk, úgy, hogy amit tudunk mi magunknak kicserélünk, illetve bontottan beszerzünk hozzá alkatrészt (már amit találunk).

Mondjuk a szélvédő cserét meg a lakatos munkát azt nyilván nem tudjuk otthon megcsinálni, de egy lengéscsillapító , féltengely, kerékagy és hasonlók cseréjét azt igen.

2021. máj. 9. 22:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igy mukodik. A lakatos megcsinalja a negyedcseret, osszeallitja a futomuvet, elmegy a fenyezokhoz, ott amit kell lefujnak, vissza a lakatoshoz berakja a motort es osszeszereli amit kell. Te fizetsz, o adja a kulcsot.

Serult futomuves autonal mit akartok rajta otthon csinalni? Egyaltalan serult futomuvel hogy kerul at a fenyezokhoz? A lakatostol serult futomuvel h hozod el?

Szerintem senki nem fog kerekzsamollyal szerencsetlenkedni, mert mondjuk 50ezres szerelesen akartok sporolni. Ez nektek nem fogja megerni, hidd el.

2021. máj. 9. 23:04
 16/16 anonim ***** válasza:
24%
Ha tudtok rajt magatok is csinálni dolgokat, meg magatok beszerzitek hozza amit lehet, akkor siman kijohet annyibol. Az meg boven megeri.
2021. máj. 10. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!