Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet még esélye ennek a...

QvanyadatMDRTR kérdése:

Lehet még esélye ennek a megtört autónak? És ha igen, kb mennyibe fog fájni?

Figyelt kérdés

[link]

Kicsit lerottyant.

30 kmph-ról fékezve ütközés szembejövővel hasonló sebességgel. Első ránézésre kasztni rotty, a hűtő kicsit beljebb nyomódott.

Mekkora lehet a kár? Túl fogja élni? 500 ezer ftnál többet nem szívesen költenék a kipofozására.

2021. ápr. 15. 17:47
 1/10 D. Brasco ***** válasza:
56%
Az egész autónak kb nincs annyi a piaci erteke,mint amennyibe a javitas kerulne........mehet a levesbe.
2021. ápr. 15. 17:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát ja, azt tudom, csak nem számít, meg nem szeretnék bunkó lenni, de a kérdés sem így szólt. 300 ért vettem, már van benne 1 millióm, jött ez a helyzet, és hát a fentiekben olvasható a kapcsolódó kérdés. De azért köszönöm a válaszod.
2021. ápr. 15. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Ezek szerint te voltál a hibás. Add el és mehet a következő egy millió autóra. Ezt nem éri meg kipofozni az fix.
2021. ápr. 15. 18:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Azért ez nem olyan vészes törés ám.

Jó eséllyel a nyúlványnak semmi baja.

Nem vagyok tisztában az árakkal, meg hogy bontottan mi van hozzá. De ha nem sürgős és össze tudod vadászni bontottan a cuccokat hozzá, akkor megérheti feltámasztani, ha az általános állapota egyébként olyan, hogy megéri, és nincs pénzed jobbra. Pláne, hogy ennyi pénz már benne van.

Lámpa, motorház, zárhíd, hűtők cserések, lökhárító, sárvédő talán javítható, de így is azért 200-300k biztos elmegy rá

2021. ápr. 15. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez tisztán pénz kérdése. Ha rászánsz még úgy fél millát, akkor valószínűleg helyre lehet pofozni.
2021. ápr. 15. 18:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezt simán meg lehet csinálni ennyiből. Keress egyet bontóba aztán van hozzá minden olcsóért.
2021. ápr. 15. 18:48
 7/10 D. Brasco ***** válasza:
53%

Már 1milliot ralocsoltal erre a regi 323-as mazdára?!?Te sem vagy normalis.......

"Hát ja, azt tudom, csak nem számít, meg nem szeretnék bunkó lenni, de a kérdés sem így szólt."

A kerdesed az volt,hogy mennyi,a valaszom alapjan meg kiderül....még ha neked nem is tetszik.

Persze jóskapistától bontóból szerzett cuccokkal(már ha van még ezekhez barmi is)meg jólvanazúgy taknyolással bizonyosan kevesebből is meg van,de ennél az autónál ablakon kidobott pénz minden egyes fillér amit rakoltesz.

2021. ápr. 15. 19:19
 8/10 A kérdező kommentje:

A többieknek köszönöm az értékes választ, öntöttetek kis lelket belém.

A hibás én voltam, igen. Már ha lehet azt hibásnak nevezni, akinek a gépjárműve 30 kmph-s sebességnél 92 ezres Pirelli P1 CinturatoVerde gumikkal vízenfutást kap egy kanyarban és kicsúszik. Nem mintha ez számítana bármit, a kérdésem szempontjából, hogy ki volt a hibás, de ugye muszáj valakin kárörvendeni, meg beolvasni neki.

Igazából másoktól lehet szerezni hozzá alkatrészeket, meg bontóból, meg van 1-2 utángyártott dolog is, azoknak a minőségével gond nem lesz, a munkálatokból pedig nem szeretnék spórolni, ahogy eddig sem tettem, azért i s van ennyiben. Ez 10 évig fixen kocsi. Már ha nem töri össze valaki ugye :'D, úgy meg lett csinálva. Még akartam rá költeni, pimpelni (nem hülyegyerekesre, esztétikusan), sajnos most az a terv kicsit csúszni fog, de úgy gondolom fél milla alatt-körül belefér, hogy megcsináltassam, mert nagyon a szívünkhöz nőtt, flash, és kényszeresen utálok félbehagyni dolgokat, szóval ezt is véghezvinném, amit akartam vele. Viszont azt én is látom, hogyha fél milla fölé rúg a téma jóval, akkor lehet megéri inkább bukni azt a millát és inkább venni egy korszerű gépet pár hónap múlva. Kölcsön gépem úgyis van, addig azzal kihúzom, csak még nem így terveztem, és rossz látni, hogy "ember tervez, Isten végez". Azért is "Isten végez", mert legalább telefonoztam volna, hajtottam volna vagy be lettem volna drogozva vagy piázva, vagy valami, hogy legalább tanulsága legyen az esetnek és okolhassam magam, de ilyen full random semmi hülyeség miatt...életkedvem is elment.

2021. ápr. 15. 20:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Kicsit megtanulsz autót javítani és ha magadnak megcsinálod, akkor lényegesen olcsóbb lesz. Az a probléma, hogy ehhez még fénykorában is nehéz volt az alkatrészeket beszerezni. Géptető van hozzá utángyártott 25-ért, a lökhárító talán javítható és a sárvédő sem tűnik vészesnek. A többit csak megbontás után lehetne szemrevételezni.
2021. ápr. 15. 21:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 9-es! :)
2021. ápr. 16. 11:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!