Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennétek, ha nem...

Milyen autót vennétek, ha nem a racionális választás érdekel?

Figyelt kérdés

A baráti társaságomban merült fel a téma. Valaki 1-1,5 millió forint körül nézne kocsit, viszont nem egy unalmas tucatautót szeretne. Mivel még fiatal, nem kell család és társai miatt kompromisszumot kötni, belefér egy olyan típus is amire akár többet kellene költeni.

Na erre jött mindenféle ötlet: Mazda mx5, Alfa 159, valamilyen kevésbé lefingott BMW stb. (kinek milyen becsípődése van ilyen téren)

Ti milyen autóra gondolnátok, ha magatoknak kellene ilyen körülmények között nézni, és miért?

2021. ápr. 22. 09:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mx5öt mondanék, de szerintem kicsit karcsú lesz az a 1.5 millió, és erre még rájönnek az alap vásárlás utáni szervízek stb.

Ahogy nézegetem a Hahut az elmúlt 2-3 évben eléggé megugrottak az nb-k árai is.

Ja azt kihagytam hogy ennyiért csak nb jöhet szóba, mk1 feljtős már pedig az lenne az én nagy kedvencem :(

2021. máj. 9. 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:
MX5
2021. jún. 3. 13:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Csúnyán lepontozták az 1-est de nála az igazság. Én is szerszámokat vettem az egyetemi munkával összespórolt pénzemből és most 36 évesen van egy 5 fős vállalkozásom. Tényleg nem hencegni akarok, ezért nem írok típust sem, de azóta van egy roadsterem (is), amit szalonból hoztam ki.
2021. jún. 4. 09:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért lett lepontozva mert nem a kérdésre válaszolt! Nyilván van igaza van stb nem akart rosszat.
2021. jún. 4. 09:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!