Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olcsón fenntartható autók...

Olcsón fenntartható autók munkába járásra?

Figyelt kérdés

Halihó. Nagyon sok kérdés van ebből, viszont kicsit egyedi felhasználása lenne az autónak, így már azt sem tudom, hogy dízel vagy benzines legyen.

Tehát munkába járásra kellene autó, 4 naponta 100km oda-vissza, plusz hétvégi bevásárlás asszonnyal, tudjátok.

Havonta körülbelül 50 ezernél nem szeretném, hogy többe kerüljön a fenntartás. (Az üzemanyagon kívül)

Gondolkodtam Ford focus-on, esetleg Opel astra H-n. Ezek nagyon tetszenek.

Légyszi motorokat is írjatok, tudom, hogy minden típusból van jó/rossz.

A honda jazz-ről hallottam talán, hogy a világ leg megbízhatóbb autója??

2021. ápr. 5. 14:34
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:

Sajnos a sharan nekem már olyan szinten nem tetszik, hogy nem élveznék bele ülni sem :/ a galaxy nem rossz.

De azért azt tudni kell, hogy attól, hogy gyerek lesz, nincs szükség egy szállító hajóra. Ugyanúgy megoldanám a gyereknek a helyét egy BMW 318i-ben, ahogy egy nagy galaxy-ban.

Babakocsi pedig összecsukható lesz majd. Más család egy kis golf-ban is megoldja a gyereket, nem kell azért nagyra vágyónak lennem.

2021. ápr. 6. 13:02
 42/57 A kérdező kommentje:

Még mindig az 1.9 tdi octavia vagy valamilyen ford focus kb 2004-2006 os között vacillálok, a fordok nagyon meg tetszettek.

Minőségi az összeszerelés, és érzed, hogy nem egy koporsóban ülsz, van tér. Ez fontos szempont. Autópályán egy kis golf-al, 120-nál már lehet, hogy halálfélelme lenne barátnőmnek.

2021. ápr. 6. 13:06
 43/57 A kérdező kommentje:
Viszont a galaxy meg sharan mellett hogy szóljak, viszonylag olcsóra tartják őket, nem tudom miért.
2021. ápr. 6. 13:07
 44/57 anonim ***** válasza:
elvan magában
2021. ápr. 6. 13:14
 45/57 anonim ***** válasza:

#43: Azért olcsók, mert 15 éve divat volt, boldog-boldogtalan az egyterűeket vette, van belőle egy rakatnyi. Ma már újonnan alig vesznek egyterűt, most a terepjáró(nak csúfolt batár) a divat. Olyan az egyterű, mint a régi szocreál szekrénysorok: jó mindenre, nem rossz a minősége, csak a mai szemlélet mellett már nem ez a "menő", de egyébként használatra tökéletes.

Ettől függetlenül egy gyerekhez szerintem felesleges az egyterű.

2021. ápr. 6. 13:18
 46/57 A kérdező kommentje:
Mazda 323F vélemény? A kínálat legtetejéről tudnék válogatni. (750 ezer forint a legdrágább hahu-n)Vélemények?
2021. ápr. 6. 15:58
 47/57 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, az még csak nem is kombi.
2021. ápr. 6. 15:59
 48/57 A kérdező kommentje:
De nekünk elég lenne. Hol kapunk mégegy olyan típust ahol a legdrágábbat tudnánk megvenni? Szerintem sehol
2021. ápr. 6. 16:06
 49/57 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok egyről a kettőre jutni. Sajnos az a problémám, hogy valószínűsítem, drága lesz a ford vagy az octavia kötelező biztosítása, és a szervízköltségei is.
2021. ápr. 6. 16:21
 50/57 A kérdező kommentje:
Megnéztem egy octavia tdi-t, biztosítással.. a 86 ezer forint évente, az reális? 1 éve van jogsim de nem sok ez?
2021. ápr. 6. 17:38
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!