Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak mit javasoltok?

Első autónak mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Rólam annyit, hogy 2 éves vezetési tapasztalatom van, édesapám egyik autóját vezetem, egy Opel Astra G-t. Van 2-3 millió forintom és Mercédeszt szeretnék. Leginkább W220 (S400 vagy annál erősebb) és W211 (E400 vagy annál erősebb) érdekelne, de ha nem ajánljátok akkor jöhet más javaslat (meg amúgy is mondhattok mást is).

jan. 22. 21:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
35%
Fiat Panda.
jan. 22. 21:57
 2/24 anonim ***** válasza:
60%
Elsőnek valami 1500ccm alattit.
jan. 22. 22:01
 3/24 A kérdező kommentje:

"Első" az Opel volt, ez lényegében a 2. autóm lesz.

Első autó, ami az én nevemen lesz.

jan. 22. 22:04
 4/24 anonim ***** válasza:
74%

Hát hogyne!

Ezen az elven, nekem is van egy siófoki villám!

Az mellékes, hogy a nyaraló apukám nevén van, mondhatom, hogy az "enyém" hiszen én vagyok benne minden nyáron heteken keresztül.

Sőt, füvet nyírok, kerítést festek, stb.

/ez is csak nézőpont kérdése, mint a te "első" autód/🤣

jan. 22. 22:19
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon remélem, hogy ez nem komoly kérdés volt. Nagyon remélem, hogy nem akarsz 20-25 éves v8-as nagy német prémiumot 2-3 misiért.

Ha komolyan gondolod, itt hagyom ezt a klasszikust, nagyjából te is ilyen minőségű autóra számíthatsz:

https://www.youtube.com/watch?v=MELPW1_9Igk&ab_channel=Total..

jan. 22. 22:35
 6/24 anonim ***** válasza:
71%
Volkswagen 6os golf az amit én kiszemeltem magamnak, viszont első autóm egy 4es golf volt, igazából kinek mi az ízlése. Nem erőltethetem neked a "bicikliket" ha te "vonatozni" szeretsz, mert nem fogsz biciklikre ülni
jan. 22. 22:38
 7/24 anonim ***** válasza:
78%
Hagyd #6, a kérdezőnek nincs szüksége a fokozatosságra, tudod ő az a tipus, aki egyből "nagyfiú"-nak született.😂
jan. 22. 22:43
 8/24 anonim ***** válasza:
71%

Legjobb választás...

[link]

jan. 22. 22:52
 9/24 A kérdező kommentje:

#4 Nem mondtam, hogy az enyém. Én használtam, én tankoltam, én mostam le, én takarítottam, vettem rá díszeket, vigyáztam rá, stb... Pont mintha a sajátom lenne.

Tapasztalat megvan, és ez számít, nem??

#5 Ha jó állapotban van és vigyáztak rá, akkor kevesebb baj lesz vele, annyit meg megér nekem.

#7 2 éve járok egy 1600ccm-es autóval, 1,5 éve dolgozok furgonnal, és nem mellesleg édesapám másik autója egy ML63 AMG, szóval volt dolgom erősebb autóval is. Úgy gondolom, hogy már van elég tapasztalatom ilyen autóhoz.

#8 Gondolom megvette a legolcsóbbat. Elég sok W220-at látok, ami jó állapotban van. Egyébként nem csak ezt írtam, mi a helyzet a W211-el? Arról több jót hallottam.

Vagy egy W221-et / W212-t jobban megéri megvenni?

jan. 22. 23:17
 10/24 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező!

Örülök neki, ha a válaszadókhoz képest ennyire tuti a helyzeted, és ekkora gyakorlattal/rutinnal rendelkezel. Na de akkor mi szükség a kérdezősködésre?😮

jan. 22. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!