Első autónak mit javasoltok?
"Első" az Opel volt, ez lényegében a 2. autóm lesz.
Első autó, ami az én nevemen lesz.

Hát hogyne!
Ezen az elven, nekem is van egy siófoki villám!
Az mellékes, hogy a nyaraló apukám nevén van, mondhatom, hogy az "enyém" hiszen én vagyok benne minden nyáron heteken keresztül.
Sőt, füvet nyírok, kerítést festek, stb.
/ez is csak nézőpont kérdése, mint a te "első" autód/🤣

Nagyon remélem, hogy ez nem komoly kérdés volt. Nagyon remélem, hogy nem akarsz 20-25 éves v8-as nagy német prémiumot 2-3 misiért.
Ha komolyan gondolod, itt hagyom ezt a klasszikust, nagyjából te is ilyen minőségű autóra számíthatsz:
https://www.youtube.com/watch?v=MELPW1_9Igk&ab_channel=Total..

#4 Nem mondtam, hogy az enyém. Én használtam, én tankoltam, én mostam le, én takarítottam, vettem rá díszeket, vigyáztam rá, stb... Pont mintha a sajátom lenne.
Tapasztalat megvan, és ez számít, nem??
#5 Ha jó állapotban van és vigyáztak rá, akkor kevesebb baj lesz vele, annyit meg megér nekem.
#7 2 éve járok egy 1600ccm-es autóval, 1,5 éve dolgozok furgonnal, és nem mellesleg édesapám másik autója egy ML63 AMG, szóval volt dolgom erősebb autóval is. Úgy gondolom, hogy már van elég tapasztalatom ilyen autóhoz.
#8 Gondolom megvette a legolcsóbbat. Elég sok W220-at látok, ami jó állapotban van. Egyébként nem csak ezt írtam, mi a helyzet a W211-el? Arról több jót hallottam.
Vagy egy W221-et / W212-t jobban megéri megvenni?

Kérdező!
Örülök neki, ha a válaszadókhoz képest ennyire tuti a helyzeted, és ekkora gyakorlattal/rutinnal rendelkezel. Na de akkor mi szükség a kérdezősködésre?😮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!