Elsö autónak havi 5-700 km táv megtételére mit javasoltok?
7 éve van jogosítványom, de még nem nagyon vezettem.
Viszont most vennék egy autot. Bécs-Budapest, Bécs -Balaton tàvra használnám havi kb 2x.. (Bécs miatt a rendszám most maradjon nyitott kérdés).
1 millió Ft a határ, bármire nyitott vagyok, de olyan autora vágyom leginkább, aminek nem kár pl a lökháritoját megtörni a lökhàritóját.
Nincsenek nagy igényeim, hogy 1.6-os motor vagy, hogy 1.1-es, benzines vagy diesel, hiszen az autó megvétele elött ùgyis veszek 20 óra vezetést egy autós iskolában.
Költségek meg...kerüljön, amibe egy ilyen autonak kerülnie kell. 1 milliom van az autóra.
Nézegettem: Peugeot 206+, Volkswagen Polo
Válaszokat elöre is köszönöm!
Nagyon nagy a választék.
Én a Renault-Peugeot nem szeretem mert gusztustalanul betakarnak az oszlopok ezért pl sokszor nem látom a gyalogost a zebrán.
Legalábbis amiket eddig próbáltam.
D Corsa (opel) ugyanez.
A régi a vektrát szerettem jól ki lehetett látni belőle de nagyon idősek már.
Kis Suzuki Swift amit nyúzok most melóba a Sedan fajta ebből is egész jó a kilátás.
Hátránya, hogy kicsi nem lehet ülésmagasságot, kormányt állítani.
Szerintem mindenképpen mielőtt veszel autót ülj bele, menj vele városban szűk utcákban stb
Jól jöhet ha a családban van amit ki tudsz próbálni.
Nekem Volkswagen Polóm van, és én nagyon meg vagyok vele elégedve. Csak ajánlani tudom, ha nézegetted őket.
Persze rengeteg jó autó van, de én abból tudok kiindulni, amit tapasztaltam (:
Én ilyen ingázásra amit leírtál egy Régebbi 1.9-es PD TDi Golfot ajánlanék.
Ha vigyázol rá, halhatatlan (feltéve ha jól gondozták,) húz rendesen, autópályán lehet tartani röhögve a 130-as tempót kisebb fordulaton, és ha néha városban használják akkor sem fogja feldobni a talpát.
Lehetőleg DPF nélkülit keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!