Első autónak mit javasoltok?

Képzeld tudok válaszolni, nem csak én hanem bizonyára sokan mások is.
Itt arról volt szó, hogy először kérdeztél, amire több válasz is érkezett. Erre írtál a rutinodról, a "majdnem a tiéd" autóról, és szinte mindeki leosztottál.
Ezek után.....???

Ha van pénzed vagy jó háttered akkor vedd meg a mercit. Ha elromlik akkor megcsináltatod és ha nincs baja akkor biztos élvezetes vele az autózás.
Én nem vennék öreg mercit, se BMW-t mert nekem nem arra kell az autó hogy mutassam ki vagyok, hanem hogy legyen egy megbízható kocsim ami lehetőleg nem túl öreg, nem is új, így nincs nagy értékvesztése.
Én azért szeretnék ilyen autót, mert mindig is ilyenre/ilyenekre vágytam. Szeretném élvezni az autót és a vezetést, majd később ráérek megbízható autót használni.
Aki tud válaszolni, azt kérem hogy írja le sorrendben ezeket, legjobbtól a legrosszabbig, és ezt mérlegelve vásárlom meg az első SAJÁT autómat:
W211 vagy W212 vagy W220 vagy W221

"#5 Ha jó állapotban van és vigyáztak rá, akkor kevesebb baj lesz vele, annyit meg megér nekem."
Jó állapotú, megvigyázott S/E400-at nem fogsz találni 2-3 millióért. De igazából nem tudom miért győzködlek, a te pénzed, a te döntésed.

ha apudnak ért az ilyen használt mercikért akkor a helyedbe az ő segítségét kérném meg ,hogy jöjjön el veled megnézni mert az ilyen bömbikkel nagyon be lehet szopni
+fentartásra én félre raknék egy ilyen 2 misit minimum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!