Teszt sofőr / Gépjármű tesztelő állás? Egyáltalán létezik ilyen?
Sziasztok.
Úgy gondoltam hogy kamatoztatnám a jogosítványaimat. Rendelkezem B, C, CE, D kategóriás jogosítvánnyal. Érdekelne, hogy vannak így az ország észak-keleti részében olyan cégek, ahová "teszt" sofőröket alkalmaznak / keresnek? Jelenleg is autóiparban dolgozom, viszont nálunk úgymond házon belül nincsen felvétel illetve lehetőség ilyesmire. Nálunk is úgy néz ki, hogy van 3 sofőr 3 műszakra. Éjjel-nappal megy a teherautó, mivel tesztelik azt az alkatrészt, amit gyártunk.
Kamionozni (nemzetközibe) nem szeretnék elmenni (még egyenlőre), bár igaz nem lenne akadály mivel 27 éves vagyok egyedülálló férfi vagyok, azonban jelenleg nem opció ez számomra. GKI kártyám nincs, nem volt még alapképzésem sem. Nem is szeretnék jelenleg tanulmányi szerződést sem aláírni ha nem muszáj. Tehát például a Volán is kilőve. Sajnos ez buszsofőr nem keres jobban, mint én jelenleg 3 műszakban. Úgy gondolom hogy az emberek szállítása nagy felelősség, és annyi pénzért inkább maradok akkor itt helyben. Viszont azért csináltam meg a D kategóriát, mert maga a busz is érdekel. De majd csak akkor, ha normálisabban megfizetik, ha elvárás itthon és külföldön is a GKI kártya.
Így a nélkül keresnék jelenleg munkát, mivel van lehetőség erre is. Tűzoltó nem leszek, katona szintén nem. Azt meghagyom annak, aki megelégszik a hivatás tudattal, de nem szeretne pénzt keresni.
Ha valaki tud ilyeneket, akkor megköszönönném a segítségeket.
Cégek autófejlesztő részlegeinél biztos van, illetve a Ferrari gyárról csináltak dokumentumfilmet, és a cég minden autót a szalagról lekerülve , pályán is kipróbál. Viszont tudtommal Magyarországon nincs autófejlesztés, max részegységek tesztelését csinálják, illetve a jogosítványoddal ilyen térek kitörölheted, mivel itt nem csak vezetni kell, hanem az autó minden rezdülését figyelni hozzáértő szemmel, tehát egyrészt valamilyen szakirányú mérnöki végzettséget megkövetelnek, hogy aktívan szerepet tudj vállani a fejlesztésben, és meg tudd mondani mi nem jó. Ezen felül meg vezetni nagyon kell tudni, szóval valamilyen autóversenyzői múltat is igényel ez az állás.
Esetleg ilyent megpróbálhatsz
Létezni biztos, hogy lézezik. Én ilyen sofőrökkel dolgozok együtt. De Németországban.
Magyarországon nem tudom van-e ilyen. De az biztos, hogy autóipari fejlesztőközpontok közelében kell keresni. Talán a Boschnál nézd meg.
2 Nálunk is úgy néz ki, hogy van 3 sofőr 3 műszakra. Éjjel-nappal megy a teherautó, mivel tesztelik azt az alkatrészt, amit gyártunk. "
Ez miért nem jó neked?
Menj el kamionosnak, bár ott nem te tesztelsz hanem téged tesztelnének le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!