Olcsón fenntartható autók munkába járásra?
Halihó. Nagyon sok kérdés van ebből, viszont kicsit egyedi felhasználása lenne az autónak, így már azt sem tudom, hogy dízel vagy benzines legyen.
Tehát munkába járásra kellene autó, 4 naponta 100km oda-vissza, plusz hétvégi bevásárlás asszonnyal, tudjátok.
Havonta körülbelül 50 ezernél nem szeretném, hogy többe kerüljön a fenntartás. (Az üzemanyagon kívül)
Gondolkodtam Ford focus-on, esetleg Opel astra H-n. Ezek nagyon tetszenek.
Légyszi motorokat is írjatok, tudom, hogy minden típusból van jó/rossz.
A honda jazz-ről hallottam talán, hogy a világ leg megbízhatóbb autója??
800-as autóra, évi 600-at rálocsolni?
Fura egy gondolkodásod van.
De azt tudnod kell hogy akkor többet lesz szervizben, mint alattatok.
Ha úton a baba akkor a szűrésbe azt is tedd be hogy beférjetek rendesen, beférjen a babakocsi, a bevásárlás, a gyerekhez járó extra táska (pelenkázó, pelenka, váltásruha, kaja, pia, rongyok, stb).
Az első évben tökönszúrod magad ha nem kombid van, utána azért folyamatosan egyszerűsödik a dolog. Én azért minimum egy szedánt néznék, de ha 5 ajtós az mégjobb.
Pl. Kombi/5ajtós T220 Avensis benzin és dízel is jó, de vásárlás előtt azért illik körbekérdezni a típus fb csoportjában.
1millióig nem jut eszembe más amit megvennék az említett felhasználási módra.
Igen, fontos lenne a gyereknek a gyerekülés, hogy probléma nélkül beférjünk.
Hát úgy értettem, hogy egy autóra biztos, hogy kell kökteni, de akkor úgy tűnik, hogy az éve 600 ezerrel túl lőttem. Sebaj, inkább lőjek túl, mint hogy gondban legyek. Kalkuláltam mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!