Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kanyarodjak be dízeles...

Hogyan kanyarodjak be dízeles autóval egy kreszteződésben?

Figyelt kérdés
Dízeles autón tanulok, és az a problémám, hogy amikor egy kereszteződésben be kell kanyarodnom egy másik útra, akkor nagyon gyors az autó. Hiába lassítok előtte 20-25 km/h-ra sebességre, és visszakapcsolok 2-esbe, miután elkezdem felengedni a kuplungot, nagyon meglódul, megindul az autó. Benyomott kuplunggal viszont nem szabad bekanyarodni, mert azért vizsgán megbuktatnak...

2021. márc. 4. 10:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20 üresben gurulni a forgalomban, ráadásul kereszteződésben...hááááááááát.....
2021. márc. 5. 13:40
 22/26 anonim ***** válasza:
mindig így csinálom semmi baja nincs, sőt még biztonságosabb is hirtelen fékezésnél ha az ember nem jól lép oda a kuplungra akkor meg is ugrik
2021. márc. 5. 17:23
 23/26 anonim ***** válasza:
Vagy ha automata váltósat használsz, akkor még biztonságosabb, mert végig a fék fölött van a lábad mikor kanyarodsz. Sokkal jobb lenne ha mindenki automatát vezetne. Főleg aki csak ritkán vezet.
2021. márc. 5. 18:53
 24/26 anonim ***** válasza:
ja csak az ing gatya
2021. márc. 5. 20:19
 25/26 anonim ***** válasza:
Kerdezd meg az oktatod, ez nekem is bizonytalansagot okozott anno, en azt a valaszt kaotam, hogy nyugodtan kanyarodas kozben engedhetem a kuplungot, senki nem buktat meg erte.
2021. márc. 10. 10:16
 26/26 anonim ***** válasza:
Fék, kettes, kuplung benyom, majd kanyarodás közben/után lassan emeled ki a kuplungot, közben gázt adsz.
2021. máj. 3. 15:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!