Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2006 Skoda Superb 2.0 PD TDI...

2006 Skoda Superb 2.0 PD TDI mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
Skoda Superb-t szeretnék vásárolni 300ezer km van benne és 2.0 PD TDI motorral szerelt. Mennyire lehet jó választás? Milyen hibák lehetne nála?

dec. 28. 23:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy, kb ennyit futott az is, csak fele ennyi idő alatt. Semmi problémám nem volt vele. Hogy aki megvette, mit tapasztalt, azt nem tudom. Alapvetően megbízhatónak tartom, bár különösebben nem kedveltem, mert volt benne néhány bosszantó dolog, de az a megbízhatóságot nem befolyásolta.
dec. 29. 00:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Mik voltak azok a bosszantó dolgok benne?
dec. 29. 00:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Hengerfej, szívósor, pd elem, dpf, egr (ha benne vannak) illetve a szokásos dízel dolgok.

Octavia RS-em volt 2.0PD 364ezerrel vettem 450-nel adtam el. Nagy gondom nem volt vele. DPF, szívósor, turbó. Most 650 van abba az autóba, ettől függetlenül én nem venném meg mégegyszer.

dec. 29. 09:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Még ebben a Superb modellben DPF az nincs annyival kevesebb gond akkor.
dec. 29. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!