Skoda SuperB vagy Volkseagen passat a megbízhatóbb?
Figyelt kérdés
Melyik autó a megbízhatóbb ? 1.4Tsi motorral. Mivel nem autópályázok így felesleges a dízel. Melyik autónak a dragabb a fenttartása és az alkatrész árai?2018. szept. 30. 22:07
1/6 anonim válasza:
Szerintem mindenképp dízelt vegyél...
Nekem superb van ismerősök közt is van pár sose volt velük baj
2/6 anonim válasza:
90%-ban megegyeznek, szóval úgymond megbízhatóságban kb azonosak, viszont a VW-hez valamelyest drágábbak az alkatrészek, a név miatt. Másrészről viszont ha okosan vásárol az ember, sok alkatrész azonos, csak épp más cikkszám alatt fut.
3/6 anonim válasza:
Ne hallgass az egyesre, maradj a benzinnél. Ha nem pályázol teljesen felesleges a dízel. Ha meg kimondottan kisebb távolságokra vagy városban használnád akkor főleg.
4/6 anonim válasza:
Ha használtat veszel, szerelőt vigyél magaddal, a TSI-nek a vezérlése tud gáz lenni.
A Diesel tényleg jók 600-700 ezer km is elmegy.
5/6 anonim válasza:
2009-2010 1.4 TSI vezérlésproblémás lehet, utána már jók.
Egyébként, ahogy előttem írták, technika ugyanaz, azt vedd ami jobban tetszik.
Az, hogy dízel vagy benzin... Rövid távok ugyanannyira károsak ezeknek a kis turbó benzineseknek is, mint a dízelnek. Ha 15-20 km-eket mész egyhuzamban és futásban 20.000 km-t eléred évente, akkor nyugodtan vehetsz dízelt
6/6 anonim válasza:
Azért írta, hogy maradjon a dízelnél, mert a Passatban az 1.6 és 2.0 CRTDI egyaránt nagyon megbízható, jó motor, míg a benzinesekről ez nem mondható el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!