Melyik a jobb, megbízhatóbb autó?
A Fiat Punto 1.1 S55,
vagy a Punto 1.2 8V 60LE?
Igen erről én is hallottam.
A 80 lovas nem eszik sokat városban?
Az S55 megbízhatóbb szerintem,nem?
Ja még annyi hogy úgy halottam rengeteg probléma van
az 1.2-ekkel.
Az 1.1-sel nincs annyi gond.
Tipikus olasz, de a jobbak közül.
Ha a 60 és 80 lóerő között a fogyasztás fájóan nagy különbséget mutat, akkor el kellene gondolkozni, hogy van-e keret autózásra egyáltalán.
Egyébként ezeknél már a rozsda kell legyen a fő szempont. Kis túlzással fillérekből megvan egy motorgenerál, de kilakatolni ezt is csak 300.000+ Ft-ból lehet
"Ha a 60 és 80 lóerő között a fogyasztás fájóan nagy különbséget mutat, akkor el kellene gondolkozni, hogy van-e keret autózásra egyáltalán."
Itt nem feltétlenül erről van szó, egy 1.2-es is hihetetlenül sokat tud zabálni, ezért érdemes átgondolni jól a vételt.
Az 1.2 8V-nek egyebkent meg nem maga a hengerfeje szar,nem azzal van a probléma hanem a hengerfejtömítéssel.....az szeretl elfáradni,az is altalaban a termosztat hibaja miatt.....felforr a víz,amit egyebkent észre sem venni mert a mutató ha 120fokon zubog benne a cucc akkor is ott áll ahol kell,az igazi fapadosakba,meg eleve müszer sincs csak egy benzinszintmérő azt csókolom!ilyenkor aztan összereped a hengerfejtömítés,általában a 2-es és/vagy3-as hengernél!
A masik meg higy az 1.1-es biztosan többet fog fogyasztani tekintve hogy az még központi injektoros az 1.2meg hengerenkenti....de az biztos hogy aki még ezen a szinten is a fogyasztáso lovagol az jarjon inkabb busszal vagy biciklivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!