Családon kívül nincsen senki aki egyeltalán beszélgetne velem, nekem mégis 4-5 ajtós autó "kell" , miért?
Van egy családi autónk 7 személyes, mi négyen vagyunk, de szerintem az elmúlt 3 évben kétszer utaztunk együtt valahova. Nekem 6 évig egy Matizom volt az elrohadt, egy Focust vettem, de az volt a szempont, hogy hátul elférjek magam mellett, legyen hátul légbefúvó meg könyöklő és pohártartó, ellemben motorra, kasznira nem figyeltem, szerencsére jó, de nem rajtam függött. Kicsit bánkódok most, mert vehettem volna egy 6-os BMW-t is egy CLK Mercit vagy ugyan úgy Focusból cabriot mert tetszik a coupé, csak úgy nem praktikus, de én nem csinálok semmit csak megyek havi 2 ezer km-t egyedül, környékre járok túrázni, foci meccseket nézni, meg ha látok valami facebook eseményt mondjuk Nyíregyházán vagy Szombathelyen akkor elmegyek megnézem ( csak példát mondtam, általában múzeumi előadásokra vagy stand up műsorra megyek igy események alapján, de a távolság nem számít).
Tehát miért lehet az, hogy nem maghoz hanem máshoz igazítom az igényeket autózás terén?
" nekem mégis 4-5 ajtós autó "kell" , miért? "
Mi ezt nem tudhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!