3 ajtós BMW E46 compact lecserélése 5 ajtós kombira mennyire pénztárca gyilkos?
Figyelt kérdés
megszületett a kisfiam, és egy procedúra a 3 ajtós e46 compactba berakni hátra, amikor vettem még egyedül voltam 🤣
Sajnálom eladni mert, probléma mentes így vételárát ráköltve, és minőségi 20 év azért 20 év....
próbáltam Suzukit de nem győzött meg... ég és föld
főleg város lesz amit járunk, szerintetek mit vegyek?
szept. 26. 21:03
1/7 anonim válasza:
Cseréld el egy hasonló állapotú E46 kombira. Vagy E39-re. Vagy pótolj E90-re.
2/7 anonim válasza:
Semennyire, egy touringnak is szinte ugyanaz lesz a fenntartási költsége mint a compactnak. Egyedüli hátrány hogy a compactot talán nem lehet annyiért eladni mint amennyiben a jó állapotú kombik vannak. De azérr 1.5-2 millióból már lehet kifogni jó kombikat.
3/7 anonim válasza:
Gyerekkel mindenképp kombit vennék. Igen, nem szép, de marha praktikus. A gyereket egyszerűbb be és ki varázsolni. Másrészt mindig van még egy kis apróság amit feltétlenül vinni kell.🤣
4/7 anonim válasza:
#3 Mondjuk egy E46 kombi éppenséggel lehet szép:)
5/7 anonim válasza:
#4 Sok ismerősnek a kombi "nem autó". Én kombival járok, jó érzés, hogy nem nagyon kell variálni a pakolással. Még egy sedan vagy kompakt autóban be erőlteted a babakocsit/kisbiciglit addig a kombiban a nagybevásárlás mellé is befér. 🤣
6/7 anonim válasza:
#5 Hát vannak csúnya kombik, régi Honda Accord például. De vannak szép kombik, olasz-német autók általában.
7/7 anonim válasza:
azért gyerekkel nem árt egy megbízható autó. A tiéd lehet, hogy karbantartott, de nem ez a jellemző ezekre a régi bmwkre, amiket már a tesók is meguntak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!