Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autód van és mennyibe...

Milyen autód van és mennyibe kerül havi átalányban a fenntartása?

Figyelt kérdés
Nemrég szereztem jogsit és kíváncsi vagyok a tapasztalatotokra. Nem keresek sokat, havi kb. 20.000 forintból tudnám fenntartani, persze, egy olcsót.

2021. febr. 14. 22:08
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Nem fogok venni, valóban arra jutottam. Igazából nincs is rá szükségem (ahogy a városi emberek 70 százalékának se), de azért egyszer majd jól jön, hiszen néha jó szolgálatot tesz. Egyelőre szüleimét használom néha. Persze, ilyenkor bejön, hogy "elfelejthetek" vezetni, de ez van. Jogsi megvan, néha vezetek, hogy ne essek ki a rutinból, aztán lesz, ami lesz. Most megvagyok nélküle bőven, az biztos.
2021. febr. 20. 23:44
 32/33 anonim ***** válasza:

Azért ez most ne szegje kedvedet; fogsz majd jobban is keresni, meg szükséged is lehet még rá. Szóval, ne engedd azért el a dolgot.

A lényeg, az általad fenntartható autó kiválasztása!

2021. febr. 21. 10:32
 33/33 anonim ***** válasza:
52%

Tedd félre azt a havi 20 ezret, és ha valahova mindenképpen autóval kell menni, menj taxival. 240.000 forintból van kb. 750 taxikilométered.

Vagy, ha pesti vagy, van 58 MOL Limo órád, vagy 24 teljes MOL Limo napod.

Ilyen kevés tervezett kilométerhez már el lehet gondolkozni egy közösségi autómegosztó használatán.

2021. febr. 21. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!