Milyen autód van és mennyibe kerül havi átalányban a fenntartása?
10-es:
Havi 2-300 km-t tervez menni, és egy Swift nem fogyaszt - normálisan hajtva - 8 litert. Szóval, beleférhet.
12, 13:
Meg lehet etetni biztosan 10 litert is, de azt írtam "normális használat mellett". (2 tonnás 2.5 td-m eszik 9 litert...)
Azt nem tudjuk, hogy városi-e a kérdező. Tehát garázs bérlés, parkolás lehet, hogy szóba sem kerül. Ha falu, vagy kisváros, e két tényező gyakorlatilag nem játszik szerepet.
#10, nem tudom mi van "szerinted", de amiket írtam, azt 5 évre visszamenőleg írtam, minden költséget beleszámítva, az ablakmosófolyadékot és az autópályamatricákat is. Magyarul: tények. Én igazolni tudom, hogy amit írtam, az úgy van, te meg jössz a "szerintem" alapú okoskodással.
A #8 voltam.
Kérdező!
Lehet, hogy "szeretnéd megismerni a tényeket", de nem tudod!
Nincs két egyforma autó, még akkor sem, ha azonos évjárat, ha azonos a km-futás, és a gazdák is egyformán gondos lelkiismeretes emberkék.
Mert az egyik 150ezernél lesz hengerfejes, a másik meg sosem.
Az egyiknél 5 évesen kell fékmunkahengereket cserélni a másiknál 15 évesen.
Ismerek olyat akinek 22 évesen még az eredeti kormánymű van benne, és van olyan akinek 6 éves korában cserélték.
Szóval nincs általánosítás és ebből következően nincs megbízható statisztika sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!