Az emberek miért vesznek automatát?
Közel 30 évet vezettem, ebből kiderülhet, hogy kb. milyen autók voltak a kezdeteknél... Nekem kis autóim voltak és nem fordult elő, hogy hóban nem tudtam volna elindulni. Ellenben több ismerősöm egy Szilveszter utáni kiadós hóesés után a nagyobb autóikkal még a parkolóból sem tudtak kiállni. Úgy kellett visszatolni, pedig volt köztük profi sofőr, csak hát a nagy tömegű, hátsó kerék hajtású autó (nem téli gumikkal..) meg sem akart moccanni. Én meg vígan átkeltem Pestről Budára és láttam kis Polskit is gond nélkül közlekedni, alig látszott ki a hóból.:)
Automatát csúszós úton nem vezettem, nem tudom, hogyan reagálna, de a manuálisnál többször bevált a kettesből indulás (még ha nem is kötelező).
Erről a manuális vs automatáról, mármint hogy mikor hogyan kell váltani manuálissal az a vicc jut eszembe hogy:
"A parasztbácsi először lát dobozos sört mikor is a fia visz neki egyet látogatóba menvén a tanyára,
- látja édesapám itt kell kinyitni- mutatja a nyitó fület
- persze, annak akinek nincs bicskája, -mondja és beleszúrj a bicskát a tetejébe ..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!