Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az emberek miért vesznek...

Az emberek miért vesznek automatát?

Figyelt kérdés
Olyan is vesz automatát aki jól vezet manualist?Kényelmi szempont hogy már fejlődik a technika, mint pl már alap a klíma is.. vagy inkább benasagbol?
2021. jan. 28. 14:52
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
49%
kettesben? ne nevettes lefullad azonnal nem bírja 60-70 nm nyomaték jön ki max
2021. febr. 6. 20:40
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Anno nekünk is azt tanították, pedig akkor még 70-80 lóerős kocsik voltak jellemzően.
2021. febr. 6. 20:44
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Közel 30 évet vezettem, ebből kiderülhet, hogy kb. milyen autók voltak a kezdeteknél... Nekem kis autóim voltak és nem fordult elő, hogy hóban nem tudtam volna elindulni. Ellenben több ismerősöm egy Szilveszter utáni kiadós hóesés után a nagyobb autóikkal még a parkolóból sem tudtak kiállni. Úgy kellett visszatolni, pedig volt köztük profi sofőr, csak hát a nagy tömegű, hátsó kerék hajtású autó (nem téli gumikkal..) meg sem akart moccanni. Én meg vígan átkeltem Pestről Budára és láttam kis Polskit is gond nélkül közlekedni, alig látszott ki a hóból.:)

Automatát csúszós úton nem vezettem, nem tudom, hogyan reagálna, de a manuálisnál többször bevált a kettesből indulás (még ha nem is kötelező).

2021. febr. 6. 21:09
 44/45 Mr.Q77 ***** válasza:

Erről a manuális vs automatáról, mármint hogy mikor hogyan kell váltani manuálissal az a vicc jut eszembe hogy:

"A parasztbácsi először lát dobozos sört mikor is a fia visz neki egyet látogatóba menvén a tanyára,

- látja édesapám itt kell kinyitni- mutatja a nyitó fület

- persze, annak akinek nincs bicskája, -mondja és beleszúrj a bicskát a tetejébe ..."

2021. febr. 7. 10:20
 45/45 anonim ***** válasza:
#38: milyen gumi van azon?
2021. febr. 7. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!