Az emberek miért vesznek automatát?
Az emberek 90%-a csak közlekedni akar kényelmesen és egyszerűen egyik pontról a másikra és vissza, ezért vesznek automatát. Az más téma, hogy itthon se pénz, se ész nincs hozzá ezért van a fordított arány.
Gyakorlatilag az automatának kellene alapnak lennie és a kéziért kéne extrát fizetni aki élvezkedni akar a váltogatással. Elég hülye egy helyzet, hogy pont fordítva van.
1) Azért mert kényelmesebb
2) Azért mert sok típusból már nincs manuális.
Az eladott új autók 80%- manuális.
Miért? A csórónak nem volt +0.5 - 1 milliója az automatára
Magyarázat? Nem az, hogy csóró vagyok, á.... a többiek bénák.
Azért lakok Rákosborzasztón és nem a Gellért Hegyen mivel imádom azt a klímát. em azért vesznek lefingott 4 éves mercedeszt mert az újra nem volt pénzük... aki ójat vesz hülye.. Sorolhatnám sokáig.
KisP62 OFF a téma, de rákosborzasztó amúgy marhajó hely, pont ugyanannyi lehetőség van bármire mint a gellérthegyen csak jobb a levegő, ja és haza tudsz menni hóesésben/jég esetén is. :D
30 éves autóim vannak, lottóötössel a zsebemben sem lenne 20 évnél fiatalabb autóm!!! csak mondom. :p
Értem. A looserek laknak a Gellérthegyen 200 négyzetméteres lakásban. Garázsban a Kárpát utcai szalonból 20 misiért kigurított autó. A gyalog 10 percre lévő Gellért Fürdőbe járnak. Az élet császára 30 éves autóval jár.
Félre ne érts! Nem nézem le azt aki szerényebb anyagi helyzetben van. Nem én vagyok a Gellérthegyi példa. De aki az 10 + x éves manuális autójával leszólja az automataváltós tulajdonosátvagy azt aki újat vesz szalonból ott komoly gondok vannak a software-ben.
Légyszíves idézd vissza hol írtam olyat hogy az élet császára vagyok.
Ja, nekünk van saját fürdőszobánk, a gellértben nem buzulás megy kőkeményen? ja megvan miért jársz oda. :D :D
Amúgy a budaiak vannak annyira oda magukkal mert ők budai úrinép, aztán ugyanúgy nincs ott semmi, csak az első jeges téli reggelen törik ropira a saját kotlájukat :D :D
Jogos amit KisP62 mond.
Oké, vannak szegény emberek. De fárasztó mikor mindenféle elméletet gyártanak önmaguk csóróságának igazolására.
Minek a 200 nm-es kertes ház, hát el lehet lakni 1,5 szobában is, a akert meg csak felesleges törődést igényel.
Minek az okostelefon drágán, hát a régi nyomógombos is tud telefonálni, neki meg nem kell több arra, hogy felhívja az anyját esténként. Minden ms csak felesleges funkció.
Minek az étterem, hát totál nem éri meg, mikor ott a kínai ahol 600-ért mekkora adagot adnak.
Minek az új ruha, hát a turkálóban kilóra lehet venni mindenfélét.
Ugyanígy minek az automata, hát csak a baj van vele, meg drága is, és amúgy is neki kell a vezetési élmény.
Meg hát milyen dolog már lemenni a boltba húsért, régen bezzeg kézzel ölték le a mamutot.
21:32 nem rólad beszéltem. Nem tudom ki mit írt, mivel a legtöbben anonymok.
Viszont az életben már többen beszóltak az automata illetve a szalonból történő vásárlás végett.
Csóró vagyok. 200 Nm-es kertes házban lakok. van több 30 éves autóm is. ha tele lennék zsével akkor lenne 10, vagy 15, ja egy német xar se lenne közte. :)
Nem járok étterembe, xar kaja túlárazva, rongyrázásról szól manapság, nem arról hogy jókat együnk. Viszont tudom hol van a legjobb pizza, és hambi a városban. :)
Szoktam új ruhát venni, de kurrvajó cuccokat szereztem be turkálókból, amig te csak az egyencuccokat tudod megvenni a boltban.
Imádom a kéziváltót, egy nyomorult faxomtronic váltós villanygázpedálos modern foskaláccsal hol gangolsz vissza féktávon heel&toe technikával egy jó kiskanyargós szakaszon?
A saját nagyképűségetek, elszálltságotok, és nagyzolási kényszeretek rabjai vagytok akik képtelenek elfogadni saját korlátotlságukban azt hogy vannak embereknek akiknek nem a rongyrázás, és az anyagi javakkal menősködni próbálás az élet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!