Az emberek miért vesznek automatát?
21:32 Erről a beszólogatásról beszélek, akinek az elkövetőjével esetleg kommunkikálni kell.
" a gellértben nem buzulás megy kőkeményen? ja megvan miért jársz oda. :D :D"
Egy ilyen ember a rokonságban vagy munkahelyen erősen toxikus.
21:52 Hatalmas figura :D
Pofázik itt nagyzolási kényszerről meg elszálltságról, miközben hozza az eddig felsorolt atom proli megnyivánulásokat :D
Hiszen étterem egyenlő drága szar, bezzeg ő prolisága ismeri a világ legjobb pizzázóját meg hamburgerezőjét.
Azt az apróságot ne felejtsük el, hogy legtöbb étteremben is vannak menük, ajánlatok, amik olcsóbbak mint egy mekis átlag kaja.
És azt se felejtsük el, hogy az igazi minőségi hamburger szintén nem az aprópénz kategóriától indul.
Nyilván mindenki "egyencuccokat" veszi a boltban, bezzeg ő prolisága igazi egyéniség a turkálós ruháival :D
És ő nyilván nem menősködni próbál, de azért mindenki emeljen kalapot ő prolisága előtt, mert neki ha pénze lenne se venne új autót... :D
Eszem megáll.
JahJah tényleg, cserébe mekkora attomkirályság a budai dohos garzon albérlet, mer' az budán van, meg a 75 év hitelre megvett németprémiJum lássák a szomszédok hogy van mit a tejbe aprítani. vezetni meg nem kell tudni, a gép mindent megcsiná' helyettük, nehogymán a budaJi úrigyereknek kuplungolnia kelljen ám :D :D
Az a helyzet, hogy azt hiszel amit akarsz. Én telibetojom.
Pont olyan vagy agyilag mint a nyóckeres emberkedő 8 éves cigánygyerek, nem versz le neki egy irdatlan maflást hogy a taknyán csússzon el a korányi utca végéig mert tudod hogy retardált, ő viszont továbbra is meg lesz győződve hogy mindez azért van mert ő akkora király hogy mindenki retteg tőle.
Próbálkozhatsz , de az a helyzet hogy a kínai strasszos egyenpólódban az étteremben a brassóit eszegetve miközben fopgalmad nincs miből készült, pöffeszkedhetsz abban a hitben hogy húú neked bejött az élet.
Én pont azt csinálom amit szeretek, akár kajáról, akár kocsiról van szó. nem engem kötnek a konvenciók, és a képmutatás. Én telibe lefosom mit gondolnak a szomszédok, vagy a facebook népe, vagy mit gondol egy ilyen elkényeztetett hólyag. :)
Na pápá, jóó puffogást :D
"egy nyomorult faxomtronic váltós villanygázpedálos modern foskaláccsal hol gangolsz vissza féktávon heel&toe technikával egy jó kiskanyargós szakaszon?"
Elmondtuk, ezt minden automata tudja, hogy letiprásra visszavált, sőt a letiprás sebességéből és mértékéből tudja, hogy mennyit váltson vissza. Nekem egy 8 sebességes Jaguár XF automata van, bármikor gázpedállal vissza tudom dobni 4-5-6-7-be, ahogy akarom. Sőt fülesek is vannak a kormányon, vagyis minden adott a sportos vezetéshez.
Ebből látszik, hogy még sosem vezettél ilyet, de bőszen osztod az észt, hogy foskalács. Akkor legyen az. Te meg rángassad a botot és ugrálj a kuplungon, lehetőleg csúcsforgalomban, percenként 6-szor. Jogod van hozzá. Mint ahhoz is, hogy hülye legyél.
Sokkal kenyelmesebb, foleg varosban.
En Amerikaban elek, itt nehezebb kezi valtosat talalni es eladni is nehezebb mert nem sok ember tudja hogy kell oket vezetni.
Egyik nagy elonye hogy amikor egy keresztezodesnel allok ahol nincs lampa de nagy a forgalom, akkor sokszor csak azt a pillanatot kell keresnem hogy ratudjak kanyarodni a forgalmas utra mikor egyik iranybol sincs auto annyira kozel. Automataval ez sokkal egyszerubb mert nagy benne a nyomatek indulaskor es nem fulladsz le mert kapkodsz, vagy lejton indulsz el.
Ahol en elek az kozel van a hegyekhez es sok a dombos ut. Van amikor a keresztezodes egy dombon van. Dombon valo elindulas egyszerubb az automataval. Nekem megy manualissal is de miert vegyek manualisat amikor az autama kenyelmesebb es sok is van beloluk.
A kedvencem mikor 2 sav van, a lampa piros, de a mellettem levo mar arra keszul hogy bevag elem mert az o sajva kanyarodo sav lesz es atkell sorolnia a masik savban. Ilyenkor padlogaz es ha a masik auto nem nagyobb mint az enyem akkor nem tolakodik be elem.
Autopalyan is kell idonkent araszolgatni mikor pl baleset van. Ilyenkor jol jon az automata mert a manualisnal allandoan kuploungolni kell, csusztatni a kuplungot allandoan.
Nalunk ugyan nincs ho gyakran de elindulni a hoban is egyszerubb mert D-ben kiengeded a feket es az auto mar gurul is elore.
Manualisnal nagyon finoman kell kezelni a kuplungot mert a kerek rogton kiporog a csuszos uton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!